Sözcü Gazetesi'nden istifasını duyuran Yılmaz Özdil'e Meral Akşener'den destek geldi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sözcü TV'nin ardından Sözcü Gazetesi'nden de istifasını duyuran Yılmaz Özdil'e desteğini sosyal medyadan paylaştı. Akşener Twitter üzerinden yaptığı destek paylaşımında "Elbet bu da geçer" dedi. 

Google Haberlere Abone ol
Sözcü Gazetesi'nden istifasını duyuran Yılmaz Özdil'e Meral Akşener'den destek geldi!

Dün Sözcü TV’den ayrıldığını açıklayan gazeteci Yılmaz Özdil, gazeteden de ayrıldığını duyurmuştu.

Özdil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sözcü gazetesinde buraya kadar… Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak, hoşçakalın” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım" diyerek Sözcü gazetesinden istifa eden gazeteci Yılmaz Özdil'e, "Elbet bu da geçer" dedi. 

Akşener , Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Elbet bu da geçer yahu... Dürüstlüğün, tarafsızlığın ve hakkaniyetin değeri elbet bir gün anlaşılır. Yolunuz açık olsun Yılmaz Bey." 

YILMAZ ÖZDİL MASADAN AYRILAN AKŞENER İÇİN DESTEK MESAJI VERMİŞTİ 

Cumhurbaşkanlığı adaylığının konuşulduğu ve masadan eksin bir adayın çıkmadığı dönemlerde son toplantıda masadan ayrılan Meral Akşener'e destek veren Özdil,  şöyle ifadeler kullanmıştı:

"Sokağa çıktığınızda, gençlere baktığınızda 2 adayın seçimi kazanma ihtimali var ve kamuoyu onları istiyor. Meral Akşener bunu dile getirdiği için masa tarafından dışlandı. Ayrılmak zorunda kaldı. CHP'li bir gazeteci olarak söylüyorum 'Meral Akşener masayı dağıttı' demek bir gazetecilik ahlaksızlığıdır."

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin