Sözcü gazetesi AA'ya manşetinden cevap verdi.

Sözcü, AA'nın suçlamalarını manşetine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Sözcü gazetesi AA'ya manşetinden cevap verdi.

Sözcü gazetesi, yayınladığı bir haberden sonra internete sitesinden bir açıklama yayınlayan ve gazeteyi 'Fethullahçı terör örgütü' ve 'PKK terör örgütü' yanlısı olmakala suçlayan Anadolu Ajansı'na cevap verdi.



Anadolu Ajansı'na bugünkü manşetinden cevap veren Sözcü, 'PKK’nın hainliklerini manşet yaparken, cemaat kumpaslarını deşifre ederken, AA bunları görmezden geliyordu. Bre insafsızlar, attığınız çamurlar SÖZCÜ’ye yapışmaz, iftiralar susturamaz' ifadelerini kullandı.



Sözcü'nün açıklaması söyle:



Sözcü’nün internet sitesi, Anadolu Ajansı’yla (AA) ilgili bir haber yaptı. AA, yasal yollardan internet sitesine cevap göndereceğine, SÖZCÜ Gazetesi’ni hedef alan, iftiralarla dolu bir açıklama yayınladı.



ATATÜRK ilke ve devrimlerini savunan, laik, demokrat, ulusalcı ve muhalif yayın yapan SÖZCÜ’yü “Fethullahçı terör örgütü” ve “PKK terör örgütü” yanlısı olmakla suçladılar. Açıkça çamur attılar.



Sözcü,PKK’nın hainliklerini manşet yaparken, cemaat kumpaslarını deşifre ederken, AA bunları görmezden geliyordu. Bre insafsızlar, attığınız çamurlar SÖZCÜ’ye yapışmaz, iftiralar susturamaz.



Sözcü’nün internet sitesindeki “Anadolu Ajansı’nda IŞİD sorusu” haberi için açıklama yapan AA, gazetemizi hedef

aldı. Bizi Fethullahçı ve PKK yanlısı olmakla suçladı. AKP’nin yayın organı gibi hareket ettiğini bir kez daha gösterdi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Kurtuluş Savaşı sırasında kurulan ancak 13 yıllık AKP döneminde iktidarın yayın organı haline dönüştürülen Anadolu Ajansı’nın (AA) nasıl bir zihniyetin elinde olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

AA, SÖZCÜ’nün internet sitesinde yayınlanan “Anadolu Ajansı’nda IŞİD sorusu” başlıklı haber için www.sozcu.com.tr’ye açıklama göndereceğine, internet sitesinde gazeteyi hedef alan, yalan ve iftira dolu açıklama yayınladı. Bir de bunu abonelere servis etti.



Çirkin bir üslupla kaleme alınan ve “çamur at izi kalsın” türü hakaretler bulunan açıklamada, SÖZCÜ’yü “Fethullahçı terör örgütü” ve “PKK terör örgütü” yanlısı olmakla suçladılar. Böylece, sadece SÖZCÜ’ye değil, SÖZCÜ’nün 400 bine yakın okuyucusuna da hakaret ettiler. Oysa, SÖZCÜ’nün çizgisi yayınlandığı ilk günden beri apaçık ortadadır. SÖZCÜ, Ulu Önder Atatürk’ün izinde, Atatürk ilke ve devrimlerini savunan, laik, demokrat ve ulusalcı bir gazetedir. Daima haklının yanındadır, sadece gerçekleri yazar, hukuku savunur. SÖZCÜ, her türlü terör örgütünün karşısında yer almaktadır. Hatta bu yüzden, terör örgütlerinin hedefi bile olmaktadır.



Açıklamanın tamamını okumak için TIKLAYINIZ



'AA Sözcü'nün haberine cevap verdi'



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin