Söz dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

Başarılı oyuncu, Star TV'nin sevilen dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Söz dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği 'Söz' dizisinin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Genco Özak dahil oldu.



Vatan Sevdalısı Nam-ı Diğer Kopuk



Son dönemde bir çok başarılı projede ki performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Genco Özak ‘Söz’de sürpriz ve bir o kadar da iddialı bir karakterle seyirci karşısına çıkıyor. Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘Söz’de Genco Özak, ‘Selim Hayroviç’ karakterine hayat veriyor.  Selim Hayroviç, nam-ı diğer ‘Kopuk’, tam bir görev adamı ve vatan sevdalısı olan eski bir askerdir. Deli dolu, nerde ne yapacağı belli olmayan, kopup gitmeleriyle meşhurdur. Bosna Hersek’te doğmuştur ve Dragan’ın Bosna’da yaptığı katliamda henüz 6 yaşında olan Selim, gözünün önünde bütün ailesinin katledilmesini izlemiştir. Daha çocuk olmasına rağmen o anı, öfkesini ve çaresizliğini unutamamıştır. Çocukken Türk Devleti Selim'e sahip çıkıp okutmuştur. Türkiye’de büyümüş, acılarını burada sarmıştır.



Söz dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?



Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı 'Söz', 55. bölümüyle 15 Ekim Pazartesi akşamı Star TV'de.



Söz dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin