Soyunma odasındaki konuşması ortaya çıktı! Jorge Jesus, Sevilla maçının bitiminde takıma bu sözlerle seslendi

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İspanya'nın Sevilla'ya 2-0 mağlup temsilcimiz Fenerbahçe tur şansını zora soktu. Maç sonunda Jorge Jesus'un soyunma odasında takıma neler dediği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Soyunma odasındaki konuşması ortaya çıktı! Jorge Jesus, Sevilla maçının bitiminde takıma bu sözlerle seslendi

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz perşembe gecesi Sevilla'nın konuğu oldu.

İlk yarıda rakibini domine eden ve birçok net fırsattan yararlanamayan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda Jordan ve Lamela'nın gollerine engel olamayınca sahadan 2-0'lık skorla mağlubiyetle ayrıldı.

FENERBAHÇE TARAFTARINA SALDIRI OLDU

Sevilla-Fenerbahçe maçını tribünde takip eden Türk taraftarlara polisler fiziki şiddet uyguladı. Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu tribündeki polisler, sarı-lacivertli futbolseverlere coplarla saldırdı. Polislerin, taraftarların kafalarına doğru isabet almaları dikkat çekti. Fenerbahçe taraftarlarından yaralanan bazılarının hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü.

SAHA İÇİNDE DE GERİLİM ARTTI

Müsabakanın 45+2. dakikasında saha kenarında tansiyon yükseldi. Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile Sevilla'da Bryan Gil arasında tartışma çıktı. Maçın hakemi olayları izledikten sonra iki futbolcuyu da sarı kartla cezalandırdı.

JORGE JESUS MAÇ SONU TAKIMA SESLENDİ

Portekizli teknik adam, “Özellikle ilk yarıda çok iyiydik. Bu seviyede, bu kadar pozisyona girmek kolay değil. Bunu başardık ama golü atamadık. İlk devredeki futbolla maç sonundaki skor arasında büyük bir tezatlık var. Her şeye rağmen siz bu akşam ne kadar kaliteli ve tehlikeli bir takım olduğunuzu gösterdiniz. Sadece son vuruşlarda etkisizdik” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin