'Söylemezsem Olmaz'ı yeni sezonda hangi isimler sunacak? Kadro belli oldu!

Beyaz TV'de ekrana gelen programın yeni sezon sunucuları açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
'Söylemezsem Olmaz'ı yeni sezonda hangi isimler sunacak? Kadro belli oldu!

Beyaz TV'de yayınlanan magazin programı 'Söylemezsem Olmaz' yeni sezonda yeni kadrosuyla ekranlara geliyor.



Kanaldan alınan bilgiye göre, programın sunucu kadrosu Oya Aydoğan, Pakize Suda, Sinan Özedincik ve Duygu Çetinkaya'dan oluşacak. 



'Söylemezsem Olmaz' Eylül ayından itibaren hafta içi her sabah izleyiciyle buluşacak.



Programın sunucuları, programla ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade ettiler:



OYA AYDOĞAN: BAŞARILARIMIZIN ÜZERİNE KOYARAK İLERLEYECEĞİZ



"Söylemezsem Olmaz’da ikinci senem. Çok mutlu ve gururluyum. Pakize eski arkadaşım, Sinan’ı da eskiden beri tanırım. Duygu’yu Survivor döneminde takip ediyordum; hatta çok kızıyordum. Bugün tanıştım ki çok sempatik ve saygılı. Umarım geçen yılki başarımızın da üzerine koyarak ilerleyeceğiz."



PAKİZE SUDA: ÇOK HEYECANLIYIM



"Söylemezsem Olmaz’ın bende farklı bir inandırıcılığı vardı. Hayatım boyunca hiçbir zaman yalanın içinde olmadım. Bu program da beni yansıtacak bir program. Bu işin içinde olmaktan mutluluk duyuyorum ve çok heyecanlıyım. Ekip arkadaşlarım çok güzel insanlar. Oya zaten benim çok eski arkadaşım. Umarım Söylemezsem Olmaz benimle daha da iyi olacak."



SİNAN ÖZEDİNCİK: DOPDOLU BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ



"Hepimize hayırlı olsun. Söylemezsem Olmaz ekibi beni çok heyecanlandırdı. Yılların Oya Aydoğan’ı, yılların Pakize Suda’sı. Dolu dolu bir program olacak. Benim de mesleğimde 25. yılım. Magazini derinlemesine işleyebileceğimiz, birikim dolu, sürprizlerle insanları televizyona bağlayabileceğimiz bir program olacak. Duygu ekibin en genci, en hareketli ve en heyecanlısı; büyük renk katacaktır programa. Söylemezsem Olmaz geçen yıl çok büyük bir başarı elde etmişti, bu başarının devamının geleceğini ve dopdolu bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum."



DUYGU ÇETİNKAYA: AMACIMIZ KALİTELİ MAGAZİN



"Söylemezsem Olmaz bugüne kadar Türkiye’de takip ettiğim en tarafsız, en kaliteli magazin programıydı. En önemlisi de insanları dinleyerek haber yapıyorlardı. Kadroya dahil olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Ekipteki herkes sektörde çok önemli insanlar; onlarla aynı masayı paylaşmak benim için ayrı bir onur olacak. Amacımız kaliteli magazin yapmak. İnsanları, olayları, durumları ve gündemi en doğru haliyle insanlara aktarmak olacak. Bu bağlamda da kendime düşen bütün sorumluluğu üstlenmeye çalışacağım. Umarım hepimiz için hayırlı olur ve yeni başarılara hep birlikte imza atarız."



'Söylemezsem Olmaz'ı geçtiğimiz sezon Esin Övet, Oya Aydoğan, Mert Öğün ve Gizem Hatipoğlu sunuyordu.



'Söylemezsem Olmaz'ı yeni sezonda hangi isimler sunacak? Kadro belli oldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin