'Söylemezsem Olmaz'dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı! Hangi programla dönüyor?

Ömür Varol, yeni bir haber programıyla ekrana geri dönüyor...

Google Haberlere Abone ol
'Söylemezsem Olmaz'dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı! Hangi programla dönüyor?

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında yorumculuk yapan ve geçtiğimiz nisan ayında Nihat Doğan'la yaşadığı tartışmanın ardından programdan ayrılan Ömür Varol, yeni bir haber programıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.



3 Temmuz'dan itibaren, hafta içi her gün 08:00-10:00 saatleri arasında iki saat boyunca Beyaz TV izleyicisi  ile bulaşacak olan program ”Ömür Varol’la  Beyaz Gazete” adını taşıyor.  



Mesleğe 24 yıl önce adım atan, ulusal kanalarda farkı haber ve programlar gerçekleştiren Ömür Varol, yeni haber programını halka açıyor.  Programın ”Söz Milletin” bölümünde vatandaşlar canlı telefon bağlantılarıyla görüşlerini iletecekler. 



Programda ayrıca yurtta ve dünyadaki gelişmeler, uzman görüşleriyle değerlendirilecek. İzleyiciler,  programın “Evdeki Hesap” bölümünde, ülkemizin dört köşesindeki çarşı pazarlardan temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarını öğrenebilecek.



İnsan öyküleri, gözden kaçanlar, haber bültenlerinde üzerinde durulmayan ayrıntılar programın omurgasını oluşturacak.



Tecrübeli haberci Cengiz Erdil’in editörlüğünü yapacağı programın yönetmeni Kadir Barış Derin, Ceren Meriç, Murat Tezcan  Fırat Akalın, Mevlüt Çınar ve Ayşegül Özdemir de  programa emek  veren  kadroyu  oluşturuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin