Sosyal medyayı ayağa kaldıran iğrenç olay! İki apartman arasında keçiye cinsel istismarda bulundu, ekipler kimliğini tespit edebilmek için harekete geçti

Sosyal medyadan paylaşılan iğrenç görüntüler gündem oldu. Kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi iddiaya göre bir iki apartman arasındaki boşlukta bir keçiye cinsel istismarda bulunurken görüntülendi. Söz konusu iğrenç olay sosyal medyaya düşünce insanlar ayağa kalktı. Sapık adamın kimliğinin tespit edilebilmesi için ekipler harekete geçti.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyayı ayağa kaldıran iğrenç olay! İki apartman arasında keçiye cinsel istismarda bulundu, ekipler kimliğini tespit edebilmek için harekete geçti

Sosyal medyada paylaşılan görüntü bütün kullanıcıları ayağa kaldırdı. Henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişinin görüntülerde keçiye cinsel istismarda bulunduğu görülüyor.

Paylaşım sonrası sosyal medyada olay geniş yankı uyandırırken ekipler sapık adamın kimliğinin tespit edilebilmesi için harekete geçti.

İnternet haber sitelerinde yer alan bilgilere göre sosyal medyada infial yaratan görüntülerde ismi açıklanmayan bir kişi iddiaya göre bir keçiye istismarda bulunduğu anlar yer aldı. Bir keçinin sürekli ses çıkarması üzerine pencereye çıkan bir apartman sakini gördükleri karşısında şoke oldu.

İki apartmanın arasında keçiye cinsel istismarda bulunan adam görüntülerinin çekildiğini fark edince büyük bir hızla olay yerinden kaçtı. Görüntülerin sosyal medyada ifşa edilmesinden sonra güvenlik güçleri adamın kimliğini belirlemek için kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin