Sosyal medyanın sahip çıktığı Ali Uçar'dan bir ders daha!

Sosyal medyada fenomen olan İzmirli Ali Uçar, bir ders daha verdi.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyanın sahip çıktığı Ali Uçar'dan bir ders daha!

Facebook’ta elinde kitap ve ayağında terlikleriyle fenomen olan İzmirli Ali Uçar, fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan kişiye dava açmayı düşünmüyor.



İzmir metrosunda Kitap okurken çekilen fotoğrafı Facebook’ta paylaşılan ve altına “Entel olcam, kız tavlıyacam diye kendini yırtan İzban kekosu, terliklerine bayıldım” diye yazılan Ali Uçar (28) insanlık dersi vermeye devam etti. Fotoğrafını ve altındaki yazıyı görünce şaşkınlık yaşayan Uçar, tanımadığı paylaşımcıya yine Facebook hesabından verdiği yanıtla herkesin destek ve sevgisini kazandı. Kitap okumanın önemini vurgulayan ve kendisine gelen hediye kitap tekliflerini “Ben cebimdeki parayı kitapçıya vererek mutlu oluyorum” diyerek geri çeviren Uçar, gönüllerde taht kurdu.



“Belki doğru yolu bulur”



Asgari ücretle bir fabrikada işçi olarak çalışan Uçar, birçok ünlü yazar, sunucu ve avukattan destek mesajları geldiğini, telefonla arandığını belirterek “Herkes bana fotoğrafı paylaşan o kişiye dava açmamı ve bu dava sonunda tazminat bile kazanabileceğimi söylüyor. Ama ben tazminat davası açmayacağım. Para her şey değil. Seni üzeni kazanmak istiyorsan onu da o doğruluğun merkezine sokmalısın. Demeli ki ‘bak ben neler yaptım, o karşılığında neler yaptı.’ Bu şekilde örnek alır ve o da doğru yolu bulur” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin