Sosyal medyadaki şok fotoğrafa soruşturma açıldı

Savcılık, sosyal medyada yer alan 5 yaşındaki çocuğa sigara içerilmesi görüntüleri üzerine harekete geçti.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyadaki şok fotoğrafa soruşturma açıldı

Sosyal medyada yer alan 5 yaşındaki çocuğa sigara içerilmesi görüntüleri üzerine harekete geçen savcılık, görüntüyü çektiği iddia edilen kadının, bir yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.



Sosyal medyada, 5 yaşındaki bir kız çocuğuna sigara içirildiği görüntülerin gündem olması üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, videoyu çeken kadın hakkında soruşturma başlattı.





Kocaeli Gölcük’te yaşadığı belirlenen 28 yaşındaki P.S.’nin talimatla ifadesini alan İstanbul Cumhuriyet Savcılarından Sait Yakışan şüpheli kadın hakkında iddianame düzenledi. 5 yaşındaki Y.E.’nin mağdur olarak yer aldığı iddianamede, şüpheli P.S.’nin 2011 doğumlu mağdur Y.E.’ye sigara içirdiği ve bunu videoya kayıt ederek sosyal paylaşım sitesi instagramda yayınladığı anlatıldı.



Şüphelinin eylemini gizlemediği anlatılan iddianamede, “Sağlık için tehlikeli madde temin etmek” suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Şüpheli P.S.’nin önümüzdeki aylarda yargılanmasına başlanacak. (İHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin