Sosyal medyada yeni akım! Erkekler bu sizin için: Portakal kabuğu testine hazır mısınız?

Sosyal medya hayatın her alanında etkili olduğu gibi ikili ilişkilerde de etkili olmaya devam ediyor. @jennaskates adlı TikTok kullanıcısının erkek arkadaşıyla yaşadığı bir anı anlatması başka ilişkilerin bitmesine yol açtı. Jenna, sevgilisini "portakal kabuğu" testinden geçirdi. İşte o testin detayları...

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyada yeni akım! Erkekler bu sizin için: Portakal kabuğu testine hazır mısınız?
Pixabay

"Portakal kabuğu teorisi" olarak adlandırılan test sosyal medyada yeni bir akım oluşturdu.

Testin içeriği çok basit; erkek arkadaşınızın sizin için neler yapıp, yapmayacağını ölçüyor.

Her şey @jennaskates adlı TikTok kullanıcısının, sevgilisine kendisi için yumurta soydurtmasıyla başladı. Görünüşte küçük ama son derece nazik ve düşünceli bir davranış, bir ilişkide neyin kabul edileceği konusunda büyük bir tartışmaya yol açtı.

PORTAKAL KABUĞU TESTİ AYRILIK GETİRDİ 

Bunun üzerine bir kadın, erkek arkadaşının ne yapacağını görmek için bunu erkek arkadaşı üzerinde denemeye karar verdi ve deneyimini Reddit'te paylaştı. Şöyle yazdı: "Teoriyi açıklayan TikTok videosunu gördüğümde yedi aylık erkek arkadaşım kanepede oturuyordu ve bunu denemem gerektiğine karar verdim.

 "Bu noktaya kadar mutluyduk ama şimdi dönüp baktığımda verdiği tepkiye hiç şaşırmadım. Ondan benim için saçımı toplamasını istedim, o da bana baktı ve neden bunu yapamadığımı sordu. İlk başta belki benim uzun saçlarımdan korkmuştur diye düşündüm ama geçmişte uzun saçları vardı ve nasıl bağlanacağını biliyordu.

"Bunun bir tesadüf olduğunu düşünerek tekrar sordum ama o bana mutfakta olduğum için yapabileceğimi ve işten yeni çıktığını söyleyerek rahatlamaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ne düşündüğünüzü biliyorum 'Bırakın şunu' dostum rahat ol diyeceksiniz ama evden çalışıyor ve gerçekten yorgun olsa bile oyun oynamak veya arkadaşlarıyla bara gitmek için bolca enerjisi var.

"Ne olursa olsun, açıkçası ayrılmak istemedim ve bir ilişkiyi TikTok yüzünden çöpe atmanın aptalca olduğunu düşündüm... Ta ki günün ilerleyen saatlerinde ona kurutucuya havlu atıp atamayacağını sorana kadar. Onu da yapmadı!"

Kadın daha sonra yaptığı bir açıklamada bunun ilişkisini yeniden değerlendirmesine neden olduğunu ve erkek arkadaşından ayrılmaya karar verdiğini açıkladı. Şöyle ekledi: "TikTok'tan tavsiye almamam gerektiğini ve bunu yapmanın olgunlaşmamışlık göstergesi olduğunu kabul ediyorum. Ancak yöntem işe yaradı ve benim onun için yaptığından çok daha fazlasını onun için yaptığımı görmemi sağladı."

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin