Sosyal medyada usta oyuncuya veda

Oyuncu Sümer Tilmaç yaşamını yitirdi. Akıllarda Süper Baba'nın abisi, Gönül Yarası'ndaki Nazım Öğretmen ve Fiko'nun yoldaşı kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyada usta oyuncuya veda

Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda Sedat Peker'in düğün töreninde aniden fenalaşan Sümer Tilmaç, akşam saatlerinde Hastaneye kaldırıldı. Tilmaç, Liv Hospital'de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Tilmaç'ın ölümü başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerini derin üzüntüye boğdu. Tilmaç'ın yakınları hastanede taziyeleri kabul etti.





Sosyal medyada usta oyuncuya vedaUstanın ölümü sosyal medyanın da gündemindeydi. Oyuncunun düğünde çekilen son fotoğrafı da sosyal medyada paylaşıldı. Gazeteci, yazar, oyuncu ve onu sevenler ardından Twitter'da mesajlar yayınladı. Ustanın ölümü Twitter Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşti.



İşte yazılan o mesajlardan bazıları;



Cem Yılmaz: "Değerli abimiz Sümer Tilmaç'a Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun."



Hamdi Alkan: "Her daimTebessüm ile selamlaştık, sohbetimizi ettik... Sümer Tilmaç...Mekanın cennet olsun... "



Sabahat Akkiraz: "Yıldızlar elden kayıp gidiyor.Sümer Tilmaç'a Allahtan rahmet diliyorum. Süper Baba'nın ve ailemizin ne iyi abisiydin "



Fatih Vural: "Benim için de buydu Sümer Tilmaç. Çengelköy'ün yufka yürekli kahvecisi. Kendi hikayemizden bir cümle daha eksildi. "



Nebil Özgentürk: "Sümer Tilmaç'ı kaybettik.. Her devrin büyük aktörüydü.. Gönül Yarası'nda Nazım Öğretmen'in can dostu, mahallemizin güzel abisiydi.. Sevgiyle"



Şebnem Bozoklu: "Mekanın cennet olsun Sümer Tilmaç..."



Ayşegül Aldinç: "Sümer Tilmaç'ı kaybetmişiz.. Bi kaç saat önce cihangir'de Rosemarie'de oturuyodu inanamıyorum.. Hey koca Sümer hey!"



Murat Meriç: "Ah! Çalarken, Sümer Tilmaç'ın öldüğünü öğrenmek... Oynadığı roller bir yana, Fiko'nun yol arkadaşı, yoldaşı Nihat'tı o. Benim için buydu."



 







 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin