Sosyal medyada 'tecevüzcü dostu' sözleriyle eleştirilen Ahmet Hakan, Ensar Vakfı ile görüştü!

Sosyal medyada ağır ifadelerle eleştirilen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Ensar Vakfı başkanı ile röportaj yaptı ve o soruları sordu.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyada 'tecevüzcü dostu' sözleriyle eleştirilen Ahmet Hakan, Ensar Vakfı ile görüştü!

Karaman’da 8 öğrenciye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan öğretmenin 5 ay boyunca çalıştığı ve eleştirilerin odağında olan Ensar Vakfı'nın başkanı Cenk Dilberoğlu, Ahmet Hakan'a konuştu.



Ensar Vakfı’nda çalışmış olması nedeniyle vakfın suçlanamayacağını savunduğu için sosyal medyada ağır ifadelerle eleştirilen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Dileberoğlu, "O öğretmenin çevresine son derece güven vermekle birlikte aslında hastalıklı bir yapısının olduğunu bu olayla birlikte herkes öğrenmiş oldu" diye konuştu. Dilberoğlu, "Karaman’daki olay nedeniyle biz de mağdur olduk. Hatta tabirim mazur görülsün biz de tecavüze uğradık" ifadesini kullandı. 



Ahmet Hakan, vakfı savunmasının ardından kendisine yönelik sosyal medyadaki eleştirilere ağır ifadelerle cevap vermişti. "Sosyal medyanın yavşak trolleri, Twitter’ı 'Tecavüzcü Dostu Ahmet Hakan' mesajıyla donatmışlar" diyen Hakan, "Bunlar alçak, yalancı, rezil ve kepazeler" tepkisini göstermişti. Hakan, vakfın başkanı ile neden bu röportajı yaptığını ise şu sözlerle açıkladı.



"Koca bir vakfı 'tecavüzcü' ilan etmek yanlış. Benim en baştan itibaren söylediğim bu. Ancak durum budur diye Ensar Vakfı’na sorulması gereken soruları sormaktan kaçınacak mıyız? Tabii ki hayır... Kısacası bu röportajın tek bir amacı var: Vakfa sorulması gereken soruları sormak."



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin