"Sosyal medyada ortalık karıştırıcılar var"

Ünlü oyuncu sosyal medyada yaşanan tartışmalar hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
"Sosyal medyada ortalık karıştırıcılar var"

Şu aralar 'Poyraz Karayel' dizisinde başrol oynayan oyuncu Burçin Terzioğlu son günlerde ünlü isimlere sosyal medyadada yapılan eleştiriler hakkında konuştu.



Hürriyet'ten Hakan Gence'ye röportaj veren oyuncu; sosyal medyada ortalığı karıştırmak isteyen kullanıcılar olduğunu ve bu nedenle insanları daha dikkatli cümleler seçmesi gerektiğini söyledi.



Burçin Terzioğlu'nun açıklamaları şöyle:



Son dönemde ünlülerin sosyal medya mesajları tartışılır oldu... Kimi gelen tepkiler yüzünden kendini sansürlüyor, kimi sosyal medyadan vazgeçiyor... Sizce ne yapmalı?



- Sosyal medya kullanıcılarının bazıları ne dendiğinden, ne demek istendiğinden, ne kastedildiğinden daha çok sırf tepki vermiş olmak ve belki de sadece bir şey söylemek için yorum yazıyor. Yazılanları anlamayıp küfretme, aşağılama, beddua etme hakkı buluyor kendinde. Kimsenin kimseye böyle sözler söylemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Sosyal medya kullanıcıları arasında, içinde bulunduğumuz bu acı günlerde öteki seçme konusunda çok iddialı olan ortalık karıştırıcılar var. Bunun farkında olup daha dikkatli cümleler seçmemiz gerek. Ama günün sonunda ne kadar üzüntünü, acını belli etmek istesen de, iyi bir şey söylemeye çalışsan da, eğer kalbi kirli insanlar sana kendi pencerelerinden bakmak istiyorlarsa, hiçbir kuvvet seni onların gözünde kötü olmaktan geri koyamaz.



Bu durum sizi tedirgin ediyor mu?



- Esas çocuklar sahile vururken, insanlar taş taş üstünde kalmamış ülkesinden savaş yüzünden kaçmaya çalışırken, her gün onlarca şehit haberleri alırken birilerinin ne yazdığının, ne fotoğraf koyduğunun bunlardan daha önemliymişçesine konuşuluyor olması tedirgin ediyor.



Röportajın tamamını okumak için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin