Sosyal medya uzmanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık'tan flaş iddia! Musk neden Twitter'ı aldı, amacı ABD başkanlığı mı?

Medyatava TV Gündem programına konuk olan Ali Murat Kırık, Elon Musk'ın 44 milyar dolara Twitter'ı almasındaki nedenleri açıkladı. Attığı bir tweetle bile kripto para piyasalarını alt üst edebilen iş insanı Musk'ın bu hamlesi yalnızca kitlelere ulaşmak için değildi. Kırık, twitter sayesinde Musk'ın data toplayabileceğini bu anlamda oldukça karlı bir ticaret olduğunu vurguladı. Troll hesapların engelleneceği bunun için kimlik doğrulaması yapılacağı duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Sosyal medya uzmanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık'tan flaş iddia! Musk neden Twitter'ı aldı, amacı ABD başkanlığı mı?

Sosyal medya uzmanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık Medyatava TV Gündem programına konuk odu ve Elon Musk'ın twitter hamlesi için çarpıcı açıklamalar yaptı. Attığı bir tweetle bile kripto para piyasalarını alt üst edebilen iş insanı Musk'ın bu hamlesi yalnızca kitlelere ulaşmak için değildi. Bunu zaten yeterince yapabildiğini vurgulayan Kırık data toplamak konusunda Musk'ın iyi bir ticari hamle yaptığını söyledi.

Musk Twitter'ı satın aldıktan sonra  Troll hesapların engelleneceği bunun için kimlik doğrulaması yapılacağı duyuruldu. Ancak Kırık bunun çok mümkün olamayacağını belirtti. Belki telefon numarası ile yapılan kayıtlar olabiledceğini bu sayede tespitin kolaylaşacağının altını çizdi. Eğer anonim hesaplar engellenirse bu noktada Musk'ın tepki alacağını da ekledi. En çarpıcı iddia ise Kırık'ın, Elon Musk'ın bu hamlesindeki asıl nedenin siyasi olduğunu vurgulaması oldu. Elon Musk ABD başkanlığını mı istiyor? İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin