Sosyal medya Konyalı John Wick'i konuşuyor. Pazara çıktı, 44 liraya neler aldı? İşte o anlar...

Beden eğitimi öğretmeni olan Ömer Aslan, Keanu Reeves'e olan benzerliği ile ünlü olmuştu. Konyalı John Wick olarak tanınan Aslan'ın 44 liraya yaptığı pazar alışverişi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya Konyalı John Wick'i konuşuyor. Pazara çıktı, 44 liraya neler aldı? İşte o anlar...

The Matrix'teki Neo karakteri ile büyük bir üne kavuşan ve ardından da John Wick karakteriyle gönülleri fetheden Keanu Reeves'e aşırı benzeyen Konyalı öğretmen Ömer Aslan, sosyal medya paylaşımlarında da Keanu Reeves'in John Wick karakterini kullanıyor.

Sık sık çektiği videolarla sosyal medyanın gündemine oturan Konyalı John Wick şimdi de 44 lirayla pazara çıktı. Neler aldığını paylaştı. O anlarda sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Ekonominin oldukça kötüye gittiği bu dönemde Konyalı John Wick'in aldıkları ve aldığı ürünlerin fiyatları hayret uyandırdı. 

Konyalı John Wick, Instagramı'nda yayınladığı videosunda şunları söyledi:

"Arkadaşlar, 44.5 liraya yani 2,5 litrelik kola fiyatına Karaman Perşembe Halk Pazarı'ndan neler alınabilir? Ben kola almıyorum onun yerine pazardan sağlıklı şeyler alacağım."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ömer Aslan (@ogretmenomeraslan)'in paylaştığı bir gönderi

DAHA ÖNCE DE SİGARA PARASIYLA ALIŞVERİŞ YAPMIŞTI

Konyalı John Wick, kasım ayında çektiği videoda da bir paket sigara parasıyla aynı tutarla satın aldığı 6-7 farklı çeşit sebze ve meyveyi göstermişti. O anlar da sosyal medyada dikkatleri çekmişti. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin