Sosyal medya fenomenlerinden 140 karakterli talk-show

Fenomenler, sigorta şirketinin web sitesinde halkı bilinçlendiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya fenomenlerinden 140 karakterli talk-show

Allianz'ın emekli.tv web sitesi Twitter fenomenlerini ağırlıyor. Fenomenler, French Oje, Pink Freud, Sami Hazinses ve Mesut Bahtiyar’ın katıldığı “Fenomen ile 140 Karakter” programında dünyanın ilk 140 karakterli talk-show’u gerçekleştirilecek.



Emekli Tv'nin yeni yayın döneminde “Fenomen ile 140 Karakter”, “Asansör Günlükleri”, “Yurttan Besler” ve “Bireysel Görüş” programları yer alıyor. Twitter fenomenleri French Oje, Pink Freud, Sami Hazinses ve Mesut Bahtiyar’ın katıldığı “Fenomen ile 140 Karakter” programında dünyanın ilk 140 karakterli talk-show’u gerçekleştiriyor.



“Asansör Günlükleri” programında kentli, çalışan insanların hem günlük hem de geleceğe dair kaygıları işlenirken, işyeri asansörlerindeki diyaloglara da yer verilerek BES ile ilgili bilgilendirmeler yapılıyor. Sokak röportajları yoluyla BES hakkındaki soruların hem İstanbul, İzmir, Ankara, Samsun, Antalya ve Adana gibi şehirlerdeki halk tarafından, hem de BES uzmanları tarafından cevaplandığı “Yurttan Besler” programı ise Türk halkını bilinçlendirmeye yönelik hazırlandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin