Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, dünya starlarıyla aynı podyumda yürüdü

Paris Moda Haftası’nın resmi ortağı L'Oréal Paris, bu yıl 27 Eylül-4 Ekim tarihlerinde dördüncüsü düzenlenen açık hava defilesi “Le Défilé” ile kadınlara güç vermeyi sürdürüyor. Dünya çapındaki tüm kadınları destekleme misyonuna sahip L'Oréal Paris, 3 Ekim Pazar günü gerçekleşti “Le Défilé”de sosyal medyanın çok takip edilen influencer’ı Duygu Özaslan’ı ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, dünya starlarıyla aynı podyumda yürüdü

Dünya çapında pek çok başarılı ve ünlü ismi birleştirecek açık hava defilesine Türkiye’den, sosyal medyanın çok takip edilen ismi Duygu Özaslan katılım gösterdi.  

“Le Défilé”, markanın ikonik sloganı “Çünkü Biz Buna Değeriz”in 50.yıl dönümünün kutlanacağı ve hareket özgürlüğünü, kendini ifade etmeyi, kadın olmayı kutlayan cesur yönü ile geçtiğimiz senelerden farklılaşıyor. Gösterinin teması; L'Oréal Paris'in dünya çapındaki tüm kadınları destekleme taahhüdüne odaklanıyor. Markanın kalbindeki bu değer, evrensel bir sorun haline gelen sokak tacizine karşı durmak için “StandUp – Sokak Tacizine Karşı Dur!” eğitim programıyla daha da somutlaşıyor. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

duygu özaslan (@duyguozaslan)'in paylaştığı bir gönderi

 

Duygu Özaslan Paris podyumundaki yürüyüşüyle herkesten alkış aldı. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin