Sosyal Medya çalkalanıyor!

Sivil polisler tarafından alındığı iddia edilen Şansal ile ilgili resmi bir kayıta ulaşılamaması sosyal medyayı çalkaladı.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal Medya çalkalanıyor!

Dün Halk TV spikeri Lale Özan Arslan'ı arayan Şansal, ''Kapımda polisler var, sanırım gözaltına alacaklar'' dedi. Şansal,"İnternet bağlantım da kesildi'' ifadesini kullandı. Barbaros Şansal'ın bu sözlerinin ardından, Halk TV spikeri Lale Özan Arslan'la bağlantısı koptu. Şansal, Hayko Bağdat, Behzat Ç, Onur Akay gibi ünlü isimlerle birlikte TGB'ye yapılan operasyona sert tepki göstermiş attıkları tweetler haber sitelerinde yayınlanmıştı. Sivil polisler tarafından alındığı iddia edilen Şansal ile ilgili resmi bir kayıta ulaşılamaması sosyal medyayı da çalkaladı. Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün,  ise sosyal medyada şu bilgiyi paylaştı, “İçişleri Bakanı Muammer Güler, bu sabah itibarıyla Şansal’ın gözaltında olmadığını ve kaçırıldığı bilgisini de yeni duyduğunu telefonda bir milletvekili arkadaşımıza aktardı. Muammer güler yalan söylemez diye düşünüyorum.



İşte sosyal medyayı çalkalayan o yorumlar:



Aylin Nazlıaka:



Az önce baro Barbaros Şansal'ın gözaltı kayıtlarında olmadığını teyid etti.İç İşleri Bakanı'na ulaşmaya çalışıyorum.Bilgi alır almaz yazacağım.



Ece Temelkuran:



Birimizden biri ortadan yok olduğunda savcılar hedef gösterenleri şüpheli olarak ifadeye çağırıyor mu, çağıracak mı, merak ediyorum.



Metin Arolat:



sevgili Barbaros..umarim guvendesindir :( @barbarossansal #barbarosşansalnerede



Onur Akay:



Barbaros Şansal gözaltında dediler! Şimdi kaçırıldı iddiaları var! Sayın @Valimutlu açıklama bekliyoruz?



Sema Çelebi:



Eyvaaah eyvahh.#BarbarosSansal Nerede..icisleri bakanligi tutuklu değil bizde yok demiş.#Barbaros Sansal nerede kim kaçırdı Nerede.



Haluk Levent :



Barbaros Şansal olayında bir komedi zinciri bekliyor gibi hepimizi..



Şifrem bir direnişçidedir!:



Barbaros Şansal'ın Twitter adresinden son olarak "NOT : Bu ara şifrem güvendiğim bir direnişçidedir!" şeklinde tweet atıldı. Twitter'da "#Barbarosşansalnerede" hastagı Türkiye gündeminde ikinci sıraya oturdu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin