Sosyal medya bu istifayı konuşuyor: Kökeni Japonya'ya dayanıyordur

TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır'ın istifası sosyal medyanın gündeminde.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya bu istifayı konuşuyor: Kökeni Japonya'ya dayanıyordur

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 31 Mart Salı günü yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Türkiye Elektrik İletim AŞ. (TEİAŞ) Genel Müdürü Kemal Yıldır'ın istifa ettiğini açıkladı.



Bakan Yıldız, elektrik kesintisinin, "teknik bir arıza nedeniyle yaşanmakla beraber bir işletim hatası olduğunun da düşünüldüğünü" söyledi.



TEİAŞ Genel Müdürü'nün istifası Twitter'da gündem oldu. Sosyal medyada kullanıcılar, istifa ile ilgili şu yorumları yaptı:



Yıldıray Sapan: Elektrik kesintileriyle ilgili fatura TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır'a kesildi. Bakan'da hiç suç yok!! Halen doyurucu bir açıklama da yok!!



Zafer Arapkirli: TÜRK DEĞİL GALİBA :)

TEİAŞ Genel Müdürü istifa etmiş..

Aa.. Niye?

Abartmış yani..



Hasan Aydın: Enerji Bakanı Yıldız: TEİAŞ genel müdürü istifa etti... Bu kadar mı yani



Mehmet Ali Eren: TEİAŞ Genel Müdürü istifa ettirildi, bazı daire başkanları açığa alındı, bakan Taner Yıldız koltuğuna monteli şekilde devam.



İlkan Akgül: Elektrik kesintisi nedeniyle kurban olarak TEİAŞ Genel Müdürü seçilmiş. Ama Enerjinin başındaki adam hala koltukta.



Ergin Aslan: TEİAŞ Genel Müdürü'nun seceresini araştırın muhtemelen kökeni Japonya'ya dayanıyordur. Yoksa buralı adam sorumluluk kabul edip istifa etmez



Oğuz Karamuk: Elektrik kesintisi nedeniyle TEİAŞ Genel Müdürü istifa etti. Normal tabii. Peki Soma için enerji Bakanı neden istifa etmedi.



Kerim Gün: Akif Beki'nin ÇANAK SORUSUNDA, kesintiyi paralellerin üzerine atmayı beceremeyen TEİAŞ Genel Müdürü istifa ettirildi 



Elif Akil: Elektrik kesintisinden dolayı TEİAŞ Genel Müdürü istifa etmiş.Enerji Bakanı Soma'ya, Ermenek'e elektrik kesintisine rağmen hala koltuğunda



Burçin Şimşek: Aaaaa onurlu insan izine rastlandı ülkemizde. Teiaş genel müdürü istifa etti.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin