Sosyal medya BirGün'ün o haberini konuşuyor!

Sosyal medya Birgün gazetesinin ortaya çıkardığı 'Karaman'da 45 erkek öğrenciye tecavüz!' haberini konuşuyor...

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya BirGün'ün o haberini konuşuyor!

Karaman'da bir öğretmenin tarikat evlerinde en az 45 erkek öğrenciye tecavüz ettiği iddia edildi. Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'ne (KAİMDER) yakın kişilerin kiraladığı evlerde kaldıkları öne sürülen 9 ve 10 yaşlarında bulunan öğrencilere tecavüz eden öğretmen ise tutuklandı.



GİZLİLİK KARARI

Savcılık dava dosyası hakkında gizlilik kararı aldı. Tutuklanan sınıf öğretmeni M.B.'nin görev yaptığı okula yerine başka bir öğretmen görevlendirildi. 



BirGün'den Serbay Mansuroğlu'nun haberleştirdiği Karaman'daki tarikat evlerinde bir öğretmenin 45 öğrenciye tecavüz ettiği iddiası Twitter'da TT listesinde birinci sırada. Kullanıcılar, EnsarVakfıKapatılsın etiketi altında yaşanan cinsel istismarla ilgili tepkilerini dile getiriyor.



İşte o tweetlerden bazıları:



Metin Uca: "Ensar VAKFI'nda yoksul dindar aile çocuklarına yapılan cinsel saldırlara bakınca "90 yıllık ENKAZ" neymiş daha iyi anlıyor insan"



Umut Oran: "Zamanında uyarmıştım: Ensar Vakfı’na AKP’den manidar destek"



Emre Uslu: "RTE'nin çevresine bakın: Onu savunanlar ve onun savundukları ya hırsız ya tecavüzcü çıkıyor. Bu tesadüf olabilir mi? EnsarVakfıKapatılsın"



JeansBiri: ""imam hatip nesli yetiştirmek için ensar vakfı'nın gösterdiği gayretlerin yakın şahidiyim"



Sosyal medya BirGün'ün o haberini konuşuyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin