Sosyal medya 4 eski bakanla ilgili tarihi kararı böyle yorumladı!

Adı yolsuzluk ve rüşver skandalına karışan 4 eski bakanın 'ak'lanması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya 4 eski bakanla ilgili tarihi kararı böyle yorumladı!

TBMM Genel Kurulu'nda, adı 17 - 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet skandalına karışan dört eski Bakan ile ilgili Soruşturma Komisyonu Raporu görüşüldü.  



TBMM Genel Kurulu'nda yapılan oylamayla Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski İçişleri Bakanı Muammer  Güler, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Yüce Divan'a sevk edilmemesine karar verildi. 



Kararın ardından #AdaletiBeklerken, #VicdanlardaMahkumsunuz, YüceDivanKaçağı 4HırsızBakan etiketleri sosyal medyanın en çok konuşulan konularını oluşturdu.



Kullanıcılar, tarihi kararla ilgili şu yorumları yaptılar:



Tuluhan Tekelioğlu: 38 fireyle AK'landılar.. Sonun başlangıcıdır. #VicdanlardaMahkumsunuz



Uğur Dündar: Zafer Çağlayan Yüce Divan'a gitmekten kurtuldu ama fireler, AKP'de yaprak dökümü olduğunu gösterdi. Bu tablo AKP için sonun başlangıcıdır.



Ömer Şahin: AK Parti' MvŞamil Tayyar, Zafer Çağlayan aleyhine oy kullanan ya da çekimser kalan AK Parti'liler için "İçimizdeki ihanet şebekesi" demiş,



Ayşe Hür: Egemen Bağış'a verilen destek, Müslümanların hoşgörüsünü gösterir:)) Bakara Suresi ile alay edeni bile bağrına basmıştır halkımız ve Meclis.



Alper Turgut: Tebrikler vekiller, Egemen Bağış'ı da akladınız, sayenizde TBMM'nin yeni adı Türkiye Büyük Makara Meclisi oldu :)



Tayfun Talipoğlu: Rakamlar gösteriyor ki,Egemen Bağış ve Muammer Güler çok yırtmış sayılmaz.bu korkunun parayla karşılığı varmı ki.



Murat İnceoğlu: Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, "Önemli olan 276'yı bulmamasıydı. Hayırlı olsun" demiş ya la. Vay arkadaş!! 



Güneş Duru: şu oylama sms mesajıyla yapılsaydı; astronomik bir gelir elde edilirdi, kazanan yine akp olurdu.



Mustafa Balbay: Yüce Divan oylaması... İkinci oylamada AKP 40'ın üstüne 6 fire daha verdi. Vicdan sızıntısı var. 



Ali Özgündüz: Yüce Divan oylaması bitti.Akp en çok fireyi çikolatamı Egemen'de verdi.Demekki darbe palavrasına 50 civarında AKP mv'de inanmıyor!.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin