Sosyal medya 17 Ağustos'u unutmadı

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde sosyal medyadan mesajlar paylaşılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya 17 Ağustos'u unutmadı

17 Ağustos 1999 saat 03:02'de meydana gelen Kocaeli- Gölcük merkezli 7.5 büyüklüğündeki Marmara depreminin üzerinden 15 yıl geçti.



18.373 ölü kişinin hayatını kaybettiği  depremin yıldönümü nedeniyle ölcük ve Kocaeli'nde saat: 03:02'de anma törenleri düzenlendi.



Sosyal medya kullanıcıları da bugün 17 Ağustos depremi ile ilgili mesajlar ve fotoğraflar paylaşıyor. #17Ağustos1999 etiketi Twiter'da TT listesinde ilk sırada yer alıyor.



Ünlü gazeteciler ve siyasetçiler de şu mesajları yayınladı. 



@fatihportakal  



Günaydin. 17 ağustosu unuttuk! #301madenciyiunutturmayalım bugün 94. gün. Ocaklarda yasam odasi yapilmayacak. Bunu da unutturmayalim.



@degirmencirfan ·



Onbinlerce insanımızı bir anda yitirdik 15 yıl önce bu gece Rant derdine düşmeye devam ettik sonra #17AgustosuUnutmadik zira hâlâ yaşıyoruz





@KucukkayaIsmail 



Bilinçli yurttaş ve medeni toplum "unutmaz."; acıyı da sevinci de "hatırlar." Hafıza, vicdanın kardeşidir. Günaydın, bugün 17 Ağustos...





@yektakopan ·



17 Ağustos'ta acıyı hepimiz yaşadık ama özellikle yakınlarını kaybedenlere bir kez daha sabırlar dilerim.Geçen yıllar bir deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini, gereğince kabullenmediğimiz ve bilinçlenmediğimiz yıllar oldu. Bu durum acıyı büyütüyor.17 Ağustos'u unutmadık hashtagini paylaşıp içini rahatlatanların mekanı twitter'da yeni bir gün daha başlar!



 ‏@sabahatakkiraz 



Deprem hepimiz için.....#17AgustosuUnutmadik



@BURAKHAKKI  



17 Ağustos 1999 depremini unutmadık...unutmayacağız ;-(



@AlperTurgut01 

03.02... Seslerini duyurmaya çalışanları unutma!





@akgn_tuncayakgn · .



17 Ağustos Marmara depreminden sonra toplanan deprem vergileri nereye gitti





@FerdiCarrefour



17 Ağustos '99'un sabahında, bir tv kanalının ekranının köşesindeki ölen insan sayacını unutmayın hiç. Türkiye dediğiniz o çünkü.





@MSTanrikulu 



#17Ağustos da ihmal ile ölümlerden hesap sorulsaydı,'güçlülerin hukuku'değil,'hukukun gücü' egemen kılınsaydı,Soma ve diğerleri yaşanmazdı.



 ‏@hakansukur



Küçük bir kıyamet (Allahu alem) olan 17 Ağustos depreminde vefat eden insanlarımıza Rabbim rahmet eylesin. Unutmadık!





@MEHMETAYVALITAS  



Bugün 17 ağustos depreminin yıldönümü. Bugün onbinlerce insanın ölümünün bizi akıllandırmadığının resmidir..





@memetsimsek 



Orda kimse Yok mu?!! Orda kimse Yok mu?!! Orda kimse Yok mu?!! - Hepimiz burdayız 17 Ağustos depreminin acısı hala öyle taze ki..



Yaptığı dizi müzikleriyle tanınan Toygar Işıklı da, Twitter hesabından paylaştığı mesajda Gölcük'de yaşadığı 17 Ağustos depremiyle ilgili şunları söyledi:



Sosyal medya 17 Ağustos'u unutmadı



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin