Soruşturma başlatıldı! Yalı Çapkını dizisi hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Star Tv'nin reyting rekotmeni dizisi, başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını'nın yapımını üstlenen OMG Prodüksiyon şirketi savcılık oldu.

Google Haberlere Abone ol
Soruşturma başlatıldı! Yalı Çapkını dizisi hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekorlarına imza atan dizisi Yalı Çapkını'nın yapımını üstlenen OMG Prodüksiyon şirketi, Avrupa Müzik ile mahkemelik oldu.

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Avrupa Müzik şirketi hak sahibi oldukları şarkıların dizide izinsiz ve hukuka aykırı bir şekilde kullanıldığını iddia ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

UYARI DİKKATE ALINMADI

Şikayet dilekçesinde, dizinin ilk bölümünde Müzeyyen Senar'a ait 'Kimseye Etmem Şikayet', 4. bölümde ise Dedüblüman grubuna ait 'Sakladığın Bir Şeyler Var' isimli parçaların izinsiz yayınlandığınıN tespit edildiği ifade edildi.

Dilekçede Avrupa Müzik şirketinin, yapım şirketiyle görüştüklerini ancak yapılan çok sayıda uyarıya rağmen bu izinsiz kullanımın sona ermediği iddia edildi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Şarkılar üzerinden haksız kazanç edildiğini iddia eden müzik şirketi, yapım şirketinin cezalandırılmasını isteminde bulundu. Savcılık tarafından konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin