Şoray Uzun'dan yıllar sonra gelen itiraf! "Utanmadan o ödülü aldım"

Oyuncu Şoray Uzun, Hülya Koçyiğit’in 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Kendisiyle ilgili merak edilenleri anlatan Uzun, üniversiteden sonra Selim İleri’nin editörü olduğu 'Argos' dergisinde çalıştığı dönemle ilgili bir itirafta bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Şoray Uzun'dan yıllar sonra gelen itiraf! "Utanmadan o ödülü aldım"

Ünlü oyuncu Şoray Uzun, geçmiş yıllarda senarist Bülent Oran’la yaptığı röportajda hak etmeden ödül kazandığını söyledi.

Uzun, Hülya Koçyiğit’in “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu.

Uzun, “Bülent Oran’la bir röportaj yapılacaktı. Oran’la buluştuk Ortaköy’de. O da fabrikada senaryo yazmaya başladığı için gürültülü ortamları seviyordu. Böyle bire bir sohbet edemiyorsunuz, bir süre sonra takılıyor. Gürültüden besleniyordu rahmetli. Ben ona soruları verdim, yani kendimce röportaj yaptım, sonra röportajı ses kayıt cihazından çözdüm, tekrar kaleme aldım. Röportajı kendisine teslim ettim. ‘Ben bir üzerinden geçeyim lütfen’ dedi, ‘Hay hay’ dedim. Bülent Abi rahmetli, o röportajı kendi yaptı. Bana teslim etti, virgülüne bile dokunmadan teslim ettim gazeteye. Selim Bey baktı, ‘Bu benim bugüne kadar okuduğum en güzel röportajlardan bir tanesi’ dedi. Keşke ben yapmış olsaydım, Bülent Bey kendi kendine yaptı! O röportaj, dönemin bir gazetesinden ‘Gelecek vaat eden genç gazeteci” ödülü aldı. Ben de utanmadan o ödülü aldım. Hak edilmemiş bir ödül.” dedi.

Etiketler şoray uzun ödül
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin