Soral Kardeşler maratonda koştu

Ünlü oyuncular Hande Soral ve Bensu Soral, yoğun çalışma temposuna maraton molası verdi.

Google Haberlere Abone ol
Soral Kardeşler maratonda koştu

Ünlü oyuncu kardeşler Hande Soral ve Bensu Soral, yoğun çalışma temposuna maraton molası verdi.



Soral Kardeşler, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda organize edilen 'Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu'nda 5 bini aşkın sporcuyla koştu.



Soral Kardeşler, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda güzel bir deneyim yaşadıklarını belirterek, “Koşmak, motivasyonumuzu artırıyor. Kendimizi çok daha iyi hissediyoruz. Yarı maratona ilk kez katıldık ve büyük keyif aldık. #kenditarihiniyaz hashtag'i ile maratona nasıl hazırlandığını anlatan en güzel fotoğrafı paylaşan 3 takipçi de katıldı. İstanbul'un güzelliklerini hep birlikte yaşadık. Bu güzel deneyim için Vodafone'a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Bensu Soral'da ablamla her zaman aynı projede olma hayalim var. Hande Soral, ise muhabirlerin düğün ne zaman sorusuna? Soral, ‘Her an yapabiliriz. Yurt dışında da yapabiliriz burada da yapabiliriz ama şu an işlerin yoğunluğundan bir türlü karar vermiş değiliz' dedi. Bensu Soral da dizi ile ilgili sorulara karşısında konuşmak istemedi. (SÖZCÜ)



Soral Kardeşler maratonda koştu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin