'Sonunda Zerrin Özer gibi üzülmesin'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Sonunda Zerrin Özer gibi üzülmesin'

Kelebek yazarları Cengiz SemercioğluÖmür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



'Sonunda Zerrin Özer gibi üzülmesin'



83 yaşındaki Gönül Yazar’ın bir aydır birlikte olduğu 32 yaş küçük sevgilisi için “Çıtır değil, 50 yaşını devirmiş, ondan başkasına bakmam, o da benden başkasına bakmaz. Ben böyle aşk görmedim, inşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum” açıklamasını akla yatkın buldunuz mu? Gönül Yazar, sekizinci kez nikah masasına oturur mu?



Cengiz Semercioğlu: Ben işin çıtır-kıtır tarafında değilim. 51 yaşında bir erkek 83 yaşında bir kadınla neden beraber olur? Ben hep bu olaylarda bir gizli ajanda ararım. Bakın Zerrin Özer’de de benzer bir şey oldu ve Zerrin sonunda üzüldü. Umarım Gönül Yazar üzülmez.



Ömür Gedik: 83 yaşında âşık olmak, tekrar evlenmek istemek hayata nasıl bir bağlılık göstergesidir. Evet yaş farkı çok fazla, zor bir ilişki ama yaşı ne olursa olsun bir kadının “âşık oldum” deyip gözlerinin ışıldaması çok güzel. Evlensin bir kez daha, ne şahane olur.



Onur Baştürk: Ah Gönül Yazar ya! Tam bir film karakteri. Ne istiyorsa yapsın tabii. Kafasına göre yaşayanlar her zaman hayatı daha renkli kılar. Bu kadar takılmayın.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



'Sonunda Zerrin Özer gibi üzülmesin'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin