Sonic Swim bu yaz ilk kez Alaçatı'da!

Türkiye’nin en köklü şehir ve yaşam dergisi Time Out İstanbul, geçen yıl büyük ilgi gören tek günlük elektronik müzik festivali Sonic Swim ile bu yaz ilk kez Alaçatı’ya iniyor.

Google Haberlere Abone ol
Sonic Swim bu yaz ilk kez Alaçatı'da!

Dünyada 50., Türkiye’de 18. yılını kutlayan köklü şehir ve yaşam dergisi Time Out’un İstanbul edisyonu, bu yaz tek günlük elektronik müzik festivali Sonic Swim ile ilk kez Alaçatı’ya iniyor. Türkiye’nin gözde tatil şehri Alaçatı’nın en yeni ve en popüler eğlence durağı Sommer Klein’da, 13 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek festivalde dünyaca ünlü Dj’ler müzikseverlerle Alaçatı’da buluşacak. 



Sonic Swim’de kimler var? 



Geçen yıl Kilyos’da gerçekleşen ve büyük ilgi gören Sonic Swim, ikinci yılında Alaçatı’ya iniyor ve müzikseverleri dünyanın dört bir yanından gelen yetenekli Dj’lerle buluşturuyor. Akşamüstü başlayıp, gece yarısına dek sürecek maratonun açılışını yeni neslin en başarılı müzisyenlerinden Aleksandir yapacak. İzmirli Dj ve prodüktör “Yamaha” adlı parçasıyla büyük ilgi görmüş ve festivalin aranan isimleri arasına katılmıştı. Efsane Boiler Room serisinin ilk programcılarından yetenekli Bradley Zero ise devamında seti ele geçirerek, partinin nabzını yükseltecek. Kendisi, Londra menşeli Rhythm Section etiketi ve parti serisinin de arkasındaki isim. 



Festivalin yıldızları ise elektronik müziğin müthiş ismi Kiasmos’u temsilen Janus Rasmussen ve Almanya’da yaşayan Türklerin gururu Butch. Olafur Arnalds ve Janus Rasmussen’in hayata geçirdiği Kiasmos projesi, ikiliyle aynı adı taşıyan 2014 albümüyle çok sevilmişti. Kiasmos’un romantik bir hassasiyetle bestelenmiş parçaları tüm dünyada büyük ilgi görüyor ve festivallerin en çok dinlenen isimleri arasında yer alıyor. Kiasmos, Sonic Swim’de gün batımı setiyle kabinde olacak. 



12 yaşından beri elektronik müziğe olan sevgisini kitlelere ulaştıran yetenekli Dj Butch ise heyecanla beklenen Sonic Swim’de kapanışı yapmak üzere setin başına geçecek. Kabinde ve stüdyoda harikalar yaratan müzisyen, müthiş beğeni toplayan tarzıyla elektronik müzik tınılarını geç saatlere dek Alaçatı semalarına uçuracak. 



Festivale özel gazete 



Time Out İstanbul ekibi festivale özel bir de “Çeşme&Alaçatı” eki çıkardı. Yazın heyecanla beklenen Sonic Swim festival detaylarının yanı sıra bölgenin en popüler yeme, içme ve eğlence duraklarını da anlatan ek, yaz boyunca dağıtım noktalarından temin edilebilir. 

 


Etiketler festival alaçatı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin