Songül Karlı estetik ameliyatı oldu

1991 yılında müzik sektörüne giriş yapan ve sonraki yıllarda sunuculuğa da yönelen Songül Karlı, güzellik için bıçak altına yattı. Hayranlarının karşısına gençleşerek çıkacak. Karlı, yaptırdığı estetikleri de sıraladı.

Google Haberlere Abone ol
Songül Karlı estetik ameliyatı oldu

Ünlü sunucu ve şarkıcı Songül Karlı, 2021 yılında Seda Sayan'ın izinden giderek yüzüne 'Fransız Askısı' yaptırmıştı. Karlı, geçtiğimiz sene ise güzellik uğruna bir kez daha yüzünü gerdirmişti.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Songül Karlı (@songulkarliofficial)'in paylaştığı bir gönderi

48 yaşındaki şarkıcı, o anları sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Son halini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Songül Karlı'nın değişimi, dikkat çekmişti.

Songül Karlı estetik ameliyatı oldu

Türk Halk müziğin güçlü yorumcusu Songül Karlı, son olarak geçirdiği operasyonların ardından hayranlarının karşısına gençleşerek çıkmaya hazırlanıyor.

Songül Karlı estetik ameliyatı oldu - Resim : 2

Karlı, dudak ve kol için kendisini plastik rekonstrüktif ve estetikcerrahiye teslim etti.

Songül Karlı estetik ameliyatı oldu - Resim : 3

Ünlü ismin doktoru ameliyat öncesi konuşarak; "Songül Hanım'ın dudağından başlayarak lip-lifting ameliyatı yapacağız. Dudağını biraz yukarı alacağız. Orta yüzü de gereceğiz" dedi ve ekledi:

"Kollar için vaser-liposuction ile sıkılaştırma ve çok az germe yapacağız. Böylece 2-3 gün sonra günlük aktivitelerimizi yapabiliyor olurken 7 ile 10 gün sonra sonuç tüm güzelliğiyle görünür olacak.

Göz altları çizgilerimden yıllardır bir türlü kurtulamadım. Bir sürü şey denedim ama olmadı.

Küçük yaşlarda kilolu olduğumdan ve spor yapsam bile sağlıklı beslenemediğim için kollarımda sarkmalar oluyordu. Onlar da güzel olacak."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin