Soner Yalçın'a açtığı tazminat davasını kazandı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Sözcü yazarı Soner Yalçın’a açtığı davayı kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Soner Yalçın'a açtığı tazminat davasını kazandı!

Soner Yalçın, 31.03.2016 tarihli Sözcü Gazetesi’nde Kıvanç Tatlıtuğ’un bir tarikata üye olduğunu yazmıştı. Mahkeme Soner yalçın’a 15 bin lirakıt tazminat ödemeye mahkum etti.



Soner Yalçın'a açtığı tazminat davasını kazandı!



Tatlıtuğ, konoyla ilgili medyaya şu açıklamayı gönderdi:



"Soner Yalçın, 31.03.2016 tarihli Sözcü Gazetesi’ndeki köşesinde ben ve ailem ile ilgili olarak gerçekle hiçbir ilgisi olmayan, bir yorumda bulunmuş, beni ve ailemi tanımadığımız “ bir tarikat “ ile ilişkilendirmiş, bu nedenle gerek bende ve gerekse ailemde büyük üzüntü ve öfke yaratmıştı.



Aile Avukatımız Dr. Yalçın Kavak, kendisine gönderdiği elektronik postada, yazılanların gerçekle hiç bağdaşmadığını ve kamuoyunda yaratılmak istenen yanılışlığın düzeltilmesini istemiş, ancak Soner Yalçın bu yanıtımızı kamuoyuna yansıtmamıştır.



Bunun üzerine  Avukatımız vasıtasıyla, kendisine karşı İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesinde dava açılmış, Soner Yalçın tarafından bizlerle ilgili olarak yazılan hususların gerçekleri yansıtmaması, kamuoyunu yanıltılması, bizleri üzmesi ve öfkelendirmesi nedenleriyle kendisinden manevi tazminat  istenmiştir.



İstanbul 23. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından  bu davamız haklı bulunarak Soner Yalçın, toplam 15.000 TL. manevi tazminat ödemeye mahkum edilmiştir.  Gerek ben ve gerekse ailem ile ilgili olarak  Soner Yalçın tarafından yazılanların  gerçekleri yansıtmadığını ortaya çıkaran, öfkemizi ve üzüntülerimizi kısmen de olsa gideren Türk Adaletine ve Hakimine  teşekkür ve saygılarımızı sunarım."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin