SON TV yayın hayatına 'MİT' haberiyle başlıyor

SON TV, yayın hayatına yarın başlıyor. Siteye www.son.tv adresinden ulaşılabilecek.

Google Haberlere Abone ol
SON TV yayın hayatına 'MİT' haberiyle başlıyor

SON TV, yarın Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT), eski adı GES Komutanlığı olan yeni dinleme ve izleme biriminin üslerinden birinin fotoğraflarını ilk kez yayınlayacak. GES’in bir üssüne giren ve üssü görüntüleyen SON TV, MİT’in dinleme sistemiyle ilgili çok önemli bilgiler de paylaşacak.



Özel haber ekibi olan tek haber sitesi SON TV’de istihbarattan ekonomik suçlara, adli olaylardan sosyal sorunlara, sağlık meselelerinden magazin konularına kadar pek çok farklı alanda başka hiçbir yerde rastlanmayacak özel haberler yer alacak.



Hıristiyanlık âlemini sarsacak Barnabas İncili ile ilgili fotoğraflar bunlardan sadece biri. Aziz Barnabas’a ait olduğu ileri sürülen ve Şırnak’ta bulunan kayıp İncil’in yıllar önce Jandarma tarafından çekilen orijinal fotoğraflarını ilk kez SON TV yayınlayacak.



Sitenin köşe yazarları arasında MİT eski Müsteşarı Sönmez Köksal, MİT eski Kontr-Terör Merkezi Başkanı Mehmet Eymür, AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, gazeteci-yazar Ferhat Ünlü, Prof. Dr. Sefa Saygılı gibi isimler bulunuyor.



İnternet televizyonculuğunda özel haberin merkezi olmak için bir stüdyo da kuran SON TV, yakında sadece özel haberlerin yer aldığı ‘haber bültenleri’ de hazırlayacak.



SON TV, amacını; “İnternet haberciliğini, özel haber farkıyla gazete ve televizyon haberciliğinin önüne geçirmek, interneti, gazete ve televizyonlara bağımlı olmaktan biraz olsun çıkarmak ve özel haberin tek adresi olarak gazete ve televizyonlara kaynaklık etmek” şeklinde özetliyor.


Etiketler mehmet eymür
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin