'Son Muhafız Kudüs' filmi geliyor! Yapımcısı hangi şirket?

Filmin ilk tanıtımı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
'Son Muhafız Kudüs' filmi geliyor! Yapımcısı hangi şirket?

Son dönemde 'Savaşçı' ve 'Şevkat Yerimdar' gibi çok izlenen dizilerinin yanı sıra peş peşe 'Poyraz Karayel Küresel Sermaye' ve 'Cingöz Recai' filmlerini çeken Limon Film, iddialı bir yeni projeye daha hazırlanıyor.



Hayri Aslan'ın patronu olduğu şirketin Üs Yapım'la ortak hazırladığı filmin adı 'Son Muhafız Kudüs'... 2018 sonbaharında seyirciyle buluşturulması planlanan projenin cast çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak.



"Vatan sınırlarını haritalar belirlemez" sloganıyla çekilecek filmin tanıtım filmi youtube'da büyük ilgi gördü. Yapımcılar filmi şu satırla tanıttı:



"Son Muhafız Kudüs, vatan kavramını modern haritalar ile sınırlamayan, bugünki sınırlarımız dışında kalan coğrafyanın da kendisine emanet edildiğinin farkında olan bir bakışla hazırlanan bir sinema filmi... 2017 yılı, İsrail’in Kudüs’ü işgalinin 50., Osmanlı’nın Kudüs’ten çekilişinin 100., Kudüs’ün Yavuz Sultan Selim tarafından fethinin 500. yıldönümüdür. Kudüs, geçen on yıllar boyunca yalnızca ezilen Müslüman toplumu ve İsrail ablukası çerçevesinde anılmakta. Oysa ki Kudüs, taşıdığı görkemli tarih ve muhteşem ruhuyla bize başka şeyler de söylemektedir. Son Muhafız Kudüs, bu görkemli tarihin üzerinde biriken tozları silmek, ihtişamını hatırlatmak için hazırlanmaktadır."



İşte, Son Muhafız Kudüs filminin ilk tanıtımı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin