Son Dakika... Trabzonspor'u sarsan ölüm. Eski Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Ergüney öldü. Nevzat Ergüney kimdir ve neden öldü?

Eski Trabzonspor Asbaşkanı ve Divan Kurulu Üyesi Nevzat Ergüney 73 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşına yenik düştü. Peki Nevzat Ergüney kimdir ve neden öldü? İşte Nevzat Ergüney hakkında detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Trabzonspor'u sarsan ölüm. Eski Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Ergüney öldü. Nevzat Ergüney kimdir ve neden öldü?

Eski Trabzonspor Asbaşkanı ve Divan Kurulu Üyesi Nevzat Ergüney çoklu organ yetmezliği nedeniyle sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 

Tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşama gözlerini kapayan Ergüney hakkında detaylar araştırılıyor.

Trabzonspor’da bir dönem Asbaşkanlık ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan Ergüney Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyeliği de yaptı.

TRABZONSPOR'DAN VEFAT PAYLAŞIMI

Trabzonspor tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Vefat ve Başsağlığı Eski Asbaşkanlarımızdan ve Divan kurulu üyemiz Nevzat Ergüney’in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ergüney’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Ergüney’i cenazesi, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü İskenderpaşa Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında defnedilecek.

 

 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin