SON DAKİKA- Taksim Dayanışması Başbakanlık Konutuna gidiyor

Taksim Dayanışması'nın sözcüleri, Başbakan Erdoğan ile görüşmek üzere Başbakanlık Konutu'na gidiyor.

Google Haberlere Abone ol
SON DAKİKA- Taksim Dayanışması Başbakanlık Konutuna gidiyor

Daha önce randevu talepleri kabul edilmeyen Taksim Dayanışma, Başbakan Erdoğan ile görüşecek. Taksim Dayanışma'dan Tayfun Kahraman'ın açıkladığı görüşme bu gece saat 23.00'de Başbakanlık Konutu'nda olacak. Görüşecek olan heyet Ankara'ya doğru yola çıktı.



Başabakan Erdoğan'ın bugün yaptığı açıklamalarla müdahale beklentisinin yoğunlaştığı Gezi Parkı direnişini sürdüren Taksim Dayanışması sözcülerinden TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Tayfun Kahraman, 19.30'da kendi twitter hesabında yaptığı bir açıklama ile Başbakanlık konutunda bir görüşmenin gerçekleşeceğini duyurdu.



İşte Tayfun Kahraman'ı attığı twit:



"Su an cok ani bir gelisme ile Taksim Dayanismasi sozculeri olarak, sanatci ve aydinlar ile Basbakanlik Konutuna gorusmeye gidiyoruz."





Kimler katılacak



Taksim Dayanışması adına Şehir Plancılar Odası İstanbul Şubesi, DİSK, KESK, TMMOB ve İst Tabip odası görüşmeye katılacak.Heyette Taksim Dayanışmayı temsilen  Eyüp Muhcu, Ali Çerkezoglu, Tayfun Kahraman, Derya Karadağ, Feyza Üstün yer alacak. Heyet saat 20.00 uçağıyla Ankara'ya hareket etti.



Sanatçı ve Aydınlar adına kalıtımcılar, Yavuz Bingöl, Nebil Özgentürk, Sunay Akın, Ceyda Düvenci, Halit Ergenç, Ali Sunal ve Mahsun Kırmızıgül olacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin