Son Dakika ! Show TV'de üst düzey ayrılık

Medyatava haklı çıktı. Yaklaşık bir hafta önce duyurduğumuz ayrılık haberi az önce gerçekleşti. Show TV'de üst düzey bir yöneticinin kanalla yolları ayrıldı. İşte, o ismin az önce tüm kanal çalışanlarına yolladığı veda mektubu.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika ! Show TV'de üst düzey ayrılık

İşte, az önce veda mektubunu, tüm Show TV çalışanlarına gönderen Haluk Şirin'in kaleme aldığı satırlar.



"Değerli çalışma arkadaşlarım;



Tam 20 yıldır gururla çalıştığım Show TV ile artık ayrılık zamanı geldi...



Bu vesile ile tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederken, coğu zaman imkansızlıklara rağmen tüm gücüyle yaşattığımız ekip ruhu ile başardığımız işlerden bazılarını sizlerle paylaşmak ve hepimizin çok değerli televizyoncular olduğunu hatırlatmak isterim.



Türkiye’nin ikinci özel televizyonu olarak başladığımız yayın hayatımızda birçok ilke beraber imza attık. İlk talk show, ilk stüdyo programları, ilk yarışmalar, ilk sitcom’lar, döneminin en iyi yerli ve yabancı film ve dizileri... Bir çırpıda hepsini saymak benim için bile inanın ki kolay değil. “Laf Lafı Açıyor”, “Rüstem Batum Show”,“Saklambaç”, “Aileler Yarışıyor”, “Sıcağı Sıcağına”,“Çarkıfelek”, “Söz Fato’da”, “Arena”, “Maraton”, “Televole”,“Uçankuş”, “Huysuz Show”, “Hülya Avşar Show”, “Film Gibi”, “Şans Kapıyı Çalınca”, “Kim 500 Bin İster?”, “Dadı”,“Tatlı Hayat”, “Şehnaz Tango”, “Sıdıka”, “Yarım Elma”,“Deli Yürek”, “Ezo Gelin”, “Gurbet Kadını”, “Acı Hayat”,“Kurtlar Vadisi”, “Ekmek Teknesi”, “Biri Bizi Gözetliyor”,“Gelinim Olur Musun?”, “Dokun Bana”, “Master Chef”,“Türkiye’nin Yıldızları”, “Şarkı Söylemek Lazım”,“Doktorlar”, “Buzda Dans”, “Wipe Out”, “Canlı Para”,“Yemekteyiz”, “Amiral Battı”, “Kuzeyin Oğlu Volkan Konak”, “Fear Factor”, “Var Mısın Yok Musun?”, “Survivor”,“Yok Böyle Dans”, “Yetenek Sizsiniz Türkiye”, “O Ses Türkiye”, “En Büyük Show”, “Lale Devri”, “Türk Malı”,“Adını Feriha Koydum”, “Ezel”, “Beni Affet”, “Suskunlar”,“Pis Yedili” ve “Muhteşem Yüzyıl”... Bunlar çok değerli yapımcılarla birlikte hayata geçirdiğimiz ve Türkiye’ye malolmuş projelerimizden sadece bazıları...



Maalesef bu projelerden çoğunu maddi olanaksızlıklardan ötürü elimizde tutmayı başaramadık. Hatta bir kısmı başka kanallarda yayın hayatlarına başarıyla devam ediyor. Bu durum da bizi ayrıca gururlandırıyor...



Tüm bu başarılı projeleri üreten bir kanalın çalışanları olarak, en azından kendimizi iyi hissetme hakkını kazandığımıza içtenlikle inanıyorum. Tabii 2013 yılının büyük bölümünü maaş almadan geçiren bir ekip olarak an itibarıyle kendimizi iyi hissetmemizin imkansılığının ve içinde bulunduğumuz maddi zorlukların fazlasıyla farkındayım. İnanıyor ve diliyorum ki; Ciner Grubu en kısa zamanda bu duruma son verecektir. Ve yine inanıyorum ki; siz çok değerli çalışma arkadaşlarımdan büyük bir bölümü ile ekip ruhunu koruyarak devam edecek ve daha büyük başarılara imza atacaktır. Doğal olarak ekip içinde bazı ayrılıklar dayaşanacaktır elbette. Yeni grubun ayrılan arkadaşların özlük haklarını da koruyacağından eminim.



Bilmenizi isterim ki; tüm zorlukları ekip ruhumuz ve dayanışmamızla, hep dik durarak yenmeyi başarmış bizlerin yolları mutlaka yeniden kesişecektir.



Show TV’nin yeni sahibi Ciner Grubu'na hayırlı olmasını ve başarılarının devamını dilerim.





Saygı ve Sevgilerimle;



Haluk Şirin



Show Tv Yayın Grup Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni



 © MEDYATAVA-Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin