Son dakika! Oğlu acı haberi verdi: 'Birand'ı kaybettik'

Usta gazeteci ve televizyoncu Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti. Dün akşamdan bu yana yoğun bakımda tutulan Birand'ın vefat haberini oğlu Umur Birand duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Son dakika! Oğlu acı haberi verdi: 'Birand'ı kaybettik'

Umur Birand, babası Mehmet Ali Birand'ın akşam saat 18.29 itibariyla öldüğünü açıkladı.



Son anına kadar annesiyle birlikte babasının yanında olduklarını belirten Umur Birand, şu açıklamalarda bulundu:



"Dün çok normal ve standart bir ameliyatı değişikliği sonrasında babamın kalbi durdu. Yaptıkları bütün çabalara rağmen kalbi yeniden çalıştıramadılar. Onun akabinde bir alete bağladılar. Yaşam destek ünitesine bağladılar. Maalesef bu akşam 6.29'da babamı kaybettik. Acı çekmediğini düşünüyoruz. Çünkü ameliyat çok basit bir ameliyat olacaktı. Hatta salı gecesi yayına çıkmak için Sülayman Ağabey'i yönlendiriyordu. Bizimle konuşuyordu. Hiç beklenmedik bir şey de kaybettik. Babam 71 yaşındaydı. Eminin hepinizle bir ara çalıştı ya da çalışmadı. Vücudundaki son elektriğine kadar ben ve annem yanındaydık. Bütün arayan, telefon eden, gelen, bekleyen arkadaşları, meslektaşları, devlet büyükleri, tanıdık tanımadık herkese çok teşekkür ediyoruz. Sizi mahcup ettik ki Mehmet Ali Bey'i yeniden karşınıza getiremedik. Çok çok teşekkürler, hepimizin başı sağolsun." 



Birand'ın tedavisini yürüten Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamada da "Hastamız Mehmet Ali Birand, safra yollarına yönelik geçirdiği girişimi izleyen dönemde gelişen kardiyak yetmezlik sonrasında yapılan tüm müdahalelere cevap vermemiş ve saat 18:29'da kaybedilmiştir" denildi.



Umur Birand acı haberi böyle verdi:




















Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.


Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin