Son Dakika... MSB açıkladı: Saldırı hazırlığındaki 4 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Zeytin Dalı bölgesindeki son durumu aktardı. 4 teröristin etkisiz hale getirildiği duyurulurken bir diğer açıklamada ise, teröristlere ait mağaranın ele geçirildiği açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... MSB açıkladı: Saldırı hazırlığındaki 4 terörist etkisiz hale getirildi
Sosyal Medya

Teröristlerle mücadele devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Zeytin Dalı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

'HAİN EMELLERİNE ULAŞAMADILAR'

MSB tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 4 PKK/YPG'li terörist hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirildi." ifadelerini kullandı.

 

TERÖRİSTLERE AİT MAĞARA ELE GEÇİRİLDİ

MSB tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz. Daima asil milletimizin emrinde ve görevinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetinde teröristlere ait bir mağarayı ele geçirdi. Çok sayıda odası olan mağarada tespit edilen yaşam malzemeleri kullanılamaz hâle getirildi." ifadeleri kullanıldı.

"2 TERÖRİST TESLİM OLDU"

MSB tarafından dün yapılan açıklamada 2 teröristin teslim olduğu belirtilerek, "Pençe serisi operasyonları ile inlerine girdiğimiz terör örgütü PKK’dan kaçışlar devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 2 PKK’lı terörist, Habur’daki Hudut Karakolumuza teslim oldu. Teröristler için tek çıkış yolu, Türk adaletine teslim olmaktır!" ifadeleri kullanıldı.


Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin