SON DAKİKA... Meteorolojiden yağış uyarısı. Hava serinliyor. İstanbul'da yağmur var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı: Yağmur başlıyor, hava serinliyor. Karadeniz Bölgesi ve İstanbul için uyarı yapıldı. İstanbul ve çevresinde perşembe günü yağış beklenirken, sağanaklar hafta sonu etkisini kaybedecek.

Google Haberlere Abone ol
SON DAKİKA... Meteorolojiden yağış uyarısı. Hava serinliyor. İstanbul'da yağmur var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre bugün Doğu Karadeniz'de başlayacak olan yağışlı havanın perşembe ve cuma günü etkisini ve etkilediği alanı arttıracağı belirtiliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre yurdun kuzey kesimlerinde yerel olarak kendini gösteren yağışlar, hafta sonuna doğru etki alanını genişletecek. Sıcaklık değerlerinde düşüş bekleniyor.

 

Meteoroloji tarafından yayınlanan hava tahminlerine göre Karadeniz’de süren yağışlar bir süre daha devam edecek ve geniş bir alanı etkileyecek. İstanbul ve çevresinde perşembe günü yağış beklenirken, sağanaklar hafta sonu etkisini kaybedecek. Hava sıcaklıklarında ise düşüş gözlenecek, bugün İstanbul’da 32 derece seviyesinde olan sıcaklık değerleri, hafta sonu 28 dereceye inecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin