Son Dakika Köprü ve otoyollardan sonra Avrasya Tüneli de zamlandı. Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi. Avrasya Tüneli geçiş ücreti ne kadar?

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün dün duyurduğu köprü ve otoyolların geçiş ücretlerinin yükseltilmesinden sonra bir zam haberi de Avrasya Tüneli geçiş ücretleri için geldi. 25 Ekim'den itibaren geçerli olacak tarifeyle birlikte otomobiller için fiyat 80 lira oldu.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika Köprü ve otoyollardan sonra Avrasya Tüneli de zamlandı. Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi. Avrasya Tüneli geçiş ücreti ne kadar?

Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına göre otoyol ve köprü ücretlerine zam gelmişti.

KGM zam haberini "Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir. Araç sınıflarına göre detaylı tarife bilgilerine http://kgm.gov.tr adresinden ulaşılabilir." sözleriyle dün duyurmuştu.

Yapılan zamla birlikte 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden hafif ticari araçların geçişi 8.5 Türk Lirasından 15 liraya çıkarılmıştı.

 

BİR ZAM HABERİ AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETLERİNE

Köprü ve otoyollara yapılan rekor zamlardan sonra bir fiyat artışı da Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine oldu. 

Avrasya Tüneli hesabından yapılan duyuruyla birlikte geçişler zamlandı.

Yapılan duyuruda "Sürücülerimizin dikkatine! 25 Ekim 2023 tarihi itibarıyla geçerli olan Avrasya Tüneli geçiş ücreti tarifesine web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz." denildi ve yeni fiyat tarifesi verildi.

Buna göre 25 Ekim itibarıyla Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri gündüz tarifesinde otomobiller için 53 TL’den 80 TL’ye, minibüsler için 79,50 TL’den 120 TL’ye, motosikletler için 10 TL 35 kuruştan 31 TL 20 kuruşa çıktı.

Gece geçişlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler avrasya tüneli zam
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin