Son Dakika... İYİ Parti'den istifa eden istifa edene. Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti’den istifa etti. Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu kimdir?

İYİ Parti'de yine bir istifa yaşandı. İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... İYİ Parti'den istifa eden istifa edene. Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti’den istifa etti. Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu kimdir?

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partisinden istifa etti.

 İYİ Parti’yi kuruluş amaçlarından uzaklaşmakla eleştiren Yanıkömeroğlu, X hesabından şu mesajı paylaştı: “Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYi Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim.”

 

AYŞE SİBEL YANIKÖMEROĞLU KİMDİR?

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, politikacı, mühendis, yöneticidir. 16 Ağustos 2018 tarihinden 1 Nisan 2022 tarihine kadar İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmüştür. 2023 Türkiye genel seçimlerinde İYİ Parti'den İstanbul milletvekili seçildi.

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDENLER

İYİ Parti'den milletvekilleri Adnan Beker, Bahadır Erdem, Nebi Hatipoğlu gibi isimlerle birlikte il ve ilçelerde istifa edenlerin sayısı 400'ü geçti.

İYİ Parti'nin milletvekili sayısı ise 41'e düştü. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin