Son Dakika! İstanbul'da vahşet. 4 ölü var. Karısını ve 3 çocuğunu öldürdü. Aynı silahla kendini de vurdu

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bir şahıs, evinde silahla karısını, 3 çocuğunu ve ardından kendini vurdu. Kadın ve çocuklar olay yerine hayatını kaybederken, ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde çalışmalar devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika! İstanbul'da vahşet. 4 ölü var. Karısını ve 3 çocuğunu öldürdü. Aynı silahla kendini de vurdu

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde aile içinde çıkan tartışma katliamla sonuçlandı. Tartışmanın ardından eşini ve 3 çocuğunu silahla vurarak öldüren Özgür Nayman, aynı silahla intihar etti. Eşi ve 3 çocuğu olay yerinde hayatını kaybederken Nayman yoğun bakımda.

Olay, saat 18.30 sıralarında Hacıahmet Mahallesi, Yokuşbaşı Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın 3'üncü katında meydana geldi.

Bir süredir işsiz olan Özgür Nayman ile ailesi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eşine ve 3 çocuğuna kurşun yağdıran Nayman aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Son Dakika! İstanbul'da vahşet. 4 ölü var. Karısını ve 3 çocuğunu öldürdü. Aynı silahla kendini de vurdu

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, biri kadın 4 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Son Dakika! İstanbul'da vahşet. 4 ölü var. Karısını ve 3 çocuğunu öldürdü. Aynı silahla kendini de vurdu - Resim : 2

Ağır yaralı olan Nayman ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Son Dakika! İstanbul'da vahşet. 4 ölü var. Karısını ve 3 çocuğunu öldürdü. Aynı silahla kendini de vurdu - Resim : 3

Yakınları sinir krizi geçirdi

Olay yerine gelen ailenin yakınları sinir krizi geçirdi. Mahalle sakinleri ve polis ekipleri, sinir krizi geçiren çiftin yakınlarını sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı. Tedbir amacıyla olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Savcının incelemelerinin ardından olay yeri inceleme ekipleri evde uzun süre çalışma yaptı.

Son Dakika! İstanbul'da vahşet. 4 ölü var. Karısını ve 3 çocuğunu öldürdü. Aynı silahla kendini de vurdu - Resim : 4

Ekiplerin çalışmalarının ardından anne ve çocukların cansız bedenleri cenaze arabası ile Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Baba Özgür N.'nin ise hastanede tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin