Son Dakika... İstanbul için uyarı üstüne uyarı. Meteorolojiden sonar AKOM da uyardı

İstanbul halkına uyarı üstüne uyarı yapıldı. Meteorolojiden sonra bir uyarı da AKOM'dan geldi saat verildi: Cumartesi gününe aman dikkat...

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... İstanbul için uyarı üstüne uyarı. Meteorolojiden sonar AKOM da uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı uyarıdan sonra AKOM da bir uyarı yaptı.

AKOM, özellikle yarın öğlen saatlerine dikkat edilmesini istedi.

AKOM'dan yapılan açıklamada, "İstanbulluların dikkatine! AKOM verisine göre il genelinde yarın (cumartesi) öğlen saatlerinden sonra lodos fırtınasının yaşanması ve beraberinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmurun etkili olması beklenmektedir. Olası olumsuz durumlarda lütfen ALO153 ile iletişime geçiniz." denildi. 

Hava durumuyla ilgili tahminleri paylaşan Kerem Ökten de sosyal medya üzerinden duyuru yaptı ve dikkatli olunmasını istedi.

Ökten, "46 günlük beklenen toplam yağış. 50 senaryo ortalaması bile Ülkemize çok yüksek miktarda yağış veriyor... Dikkat! Yarın beklenen Lodos'un kuvveti artıyor. Geçen haftakinden 1 tık daha kuvvetli. Rüzgar hamleleri 85 km'yi bulacak. Önlem alalım lütfen..." dedi.

Hava Forum adresi de bir uyarı paylaştı. Paylaşılan uyarıda şöyle denildi:

İzmir'e doğru yaklaşan sıkıntılı bir yağış var... Cumartesi riskli bir gün, İzmir alt yapısını patlatabilecek türden bir yağmur yolda, dikkatli olunmalı... Detayları akşam paylaşacağız.

Son Dakika: İstanbul'da dünkü yağış sonrası barajlardaki doluluk oranı yine düştü. Düşüş puanı -%0.26 ! Perşembe: % 16.77 Cuma (Bugün): %16.51 Tasarruf Et İstanbul ! Su Biterse Biz de Biteriz !

Bize doğru yaklaşan kuvvetli bir lodos var. Cumartesi öğleden sonra İzmir'den İstanbul'a lodos ıslık çalacak. Saçlarının bozulmasından nefret eden hem bay hem de kadın takipçilerimize duyurulur... Ayrıca malum lodosun etkilerini biliyorsunuz: gerginlik, baş ağrısı, halsizlik...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin