Son Dakika... İsrail bayrağını ayaklarının altına, Türk bayrağını eline alan adam başına silah dayadı

İzmir'de bir şahıs başına silah dayadı. Polis, İntihar girişiminde bulunan adam polislerin yaklaşık 2 saatlik çalışmaları sonucu eyleminden vazgeçti.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... İsrail bayrağını ayaklarının altına, Türk bayrağını eline alan adam başına silah dayadı

İzmir’in Konak ilçesinde bir şahıs, aracını yol ortasına bırakıp başına tabanca dayadı. Ayağının altında İsrail bayrağı olan ve bir elinde de Türk bayrağı bulunan şahsı çok sayıda polis eylemden vazgeçirmeye çalıştı.

İKİ SAAT SONRA VAZGEÇTİ

23 yaşında ve adının Muhammet olduğu öğrenilen şahıs güvenlik güçlerinin ikna çabalarıyla yaklaşık 2 saat sonra silahını bıraktı. 

Tabancayı bıraktıktan sonra gözyaşları içinde polise teslim olan Muhammet'in Pakistanlı olduğu ortaya çıktı.

Şahıs, emniyete götürüldü.

DAHA ÖNCE DE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Pakistan uyruklu protestocunun daha önce de intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.  Protestocunun olay yerine geldiği otomobili kiraladığı firmanın sahibi Ersin Pekinkayan, "Bu kişi 2022 yılında da intihar teşebbüsünde bulunmuş. Duyduğumuz kadarıyla karnına dayadığı tabancayı ateşlemiş ve kendi kendini yaralamış. Bunalımda olduğu için bugün de  böyle bir eyleme kalkıştığını düşünüyorum. Anne ve  babasını kaybetmişti. 1 yıllık müşterimdir. Arabayı kiralarken ne yapacağını sormadım" dedi. Protestocunun polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin