Son Dakika... Fatih Terim fonuyla ünlü isimleri dolandıran Seçil Erzan hakkında Adalet Bakanı'ndan açıklama

Bankacı Seçil Erzan'ın adını Fatih Terim fonuyla ilgili başlatılan soruşturmayla Adalet Bakanı Yılmaz'dan açıklama geldi. Tunç, "İstanbul Başsavcılığı'nın iddianamesi var. 7 sanık 18 müşteki var. En doğru karar çıkacaktır" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Fatih Terim fonuyla ünlü isimleri dolandıran Seçil Erzan hakkında Adalet Bakanı'ndan açıklama

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan davası gündemdeki yerini koruyor.

Eski Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in adının geçmesinden dolayı "Fatih Terim Fonu" olarak anılan olayda, milyonlarca doların birçok ünlü isim tarafından bir banka çalışanına yüksek faiz getirisi amacıyla teslim edildiği biliniyor. Paralar şu an ortada yok ve herkes birbirini suçluyor. Terim, iddialara karşı hukuk savaşa açtı ve "Tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum." dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank da yaşanan bu olayla ilgili bankanın hiçbir dahili olmadığını ifade etti.

BAKAN TUNÇ'TAN AÇIKLAMA 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, fon vurgunuyla ilgili "İstanbul Başsavcılığı'nın iddianamesi var. 7 sanık 18 müşteki var. İddianame İstanbul 41. Ağır ceza mahkemesince kabul edildi. İlk duruşma yapıldı. İkinci duruşma 12 ocak 2024’te gerçekleştirilecek. En doğru karar çıkacaktır" dedi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin