Son Dakika... Dilan ve Engin Polat olayında flaş gelişme. Avukatları Ahmet Gün kararını verdi. Etkin pişmanlıktan yararlanacak

Bir ayı aşkın süredir gündemi meşgul eden Dilan - Engin Polat olayında flaş gelişme yaşandı. Olaylar tazeyken Polat çiftini koruyan Ahmet Gün etkin pişmanlıktan yararlanmak istedi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Dilan ve Engin Polat olayında flaş gelişme. Avukatları Ahmet Gün kararını verdi. Etkin pişmanlıktan yararlanacak
Sosyal Medya

Tiktok'ta çektikleri videolarla tanınan Dilan ve Engin Polat çifti bir ayı aşkın süredir kara para aklama başta olmak üzere çeşitli suçlarla gündemde yer aldı.

En son fenomen Banu Parlak'ın cezaevini kurşunlatma olayıyla gündeme gelen Polat çifti hakkında bir flaş gelişme daha yaşandı.

Polat çiftinin dışarıda olduğu süre boyunca ikiliyi televizyon programlarına çıkarak savunan Ahmet Gün, etkin pişmanlıktan yararlanmak istedi.

GAZETECİ MURAT AĞIREL DUYURDU

Gazeteci Murat Ağırel sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Ahmet Gün bugün Savcıya ifade verdi ve etkin pişmanlıktan yararlanmak istedi." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanarak Anadolu Adliyesine gönderilmişti. İşlemlerin ardından 18 şüpheliden aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat'ın olduğu 12 kişi tutuklanırken 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin