Son Dakika... Dilan Polat'ın hocasıyım demişti. Bir güzellik merkezi sahibine daha soruşturma. Neslim Güngen'in mal varlığına tedbir koyuldu. Neslim Güngen kimdir?

Dilan Polat'la başlayan süreç duracak gibi görünmüyor. Birçok sosyal medya fenomeni hakkında soruşturma başlatılmıştı, bu soruşturmalara bir yenisi daha eklendi. Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. Güngen kendisiyle ilgili, "Dilan Polat'ın hocasıyım" diyordu.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Dilan Polat'ın hocasıyım demişti. Bir güzellik merkezi sahibine daha soruşturma. Neslim Güngen'in mal varlığına tedbir koyuldu. Neslim Güngen kimdir?

Güzellik merkezleri üzerinden kara para akladığı iddiasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Güzellik merkezi açtıktan sonra 'bir anda' zengin olan ve tepkilerin odağındaki Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı.

Habertürk Muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konuldu. Neslim Güngen ile Dilan Polat'ın eskiden çok yakın olduğu biliniyor. Hatta Günden, kendisi için, "Dilan Polat'ın hocasıyım" diyordu. Fakat ikilinin arası, Güngen'in Dilan Polat'la ilgili itirafları sonrasında bozuldu. Güngen, Dilan Polat'ın babasının, annesini öldürdüğünü açıklayan kişiydi. 
 

NESLİM GÜNGEN KİMDİR?

Neslim Güngen, kişisel web sitesinde kendini şöyle tanımlamış:

23 yıllık güzellik sektörü tecrübesine sahip girişimci iş insanı olan Neslim Güngen aldığı eğitimlerle uzman estetisyen ve usta öğretici unvanına sahiptir. Neslim Güngen Güzellik Merkezi ile birlikte Cosmones Medikal ve Neslim Güngen Polikliniği’nin kurucusudur.

Şu anda da faaliyetini sürdüren Özel Neslim Güngen Polikliniği ile sağlık sektöründe Türkiye’yi diş tedavisi, saç ekimi ve estetik gibi sağlık hizmetlerinde uluslararası pazarda lider konuma yükseltmek için hedeflerine hızla yürüyor.

Sahibi olduğu Cosmones Medikal ile de kozmetik sektöründe Fibroderms, Clines markaları ile doğrudan tüketiciye ve 2500 kozmetik bayiye ulaşarak kendi sektörünü yaratmıştır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin