Son Dakika... Burdur'da 4,4 büyüklüğünde deprem

AFAD'dan alınan bilgiye göre Burdur'da merkez üssü Yeşilova olan 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 4,1 olarak açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Burdur'da 4,4 büyüklüğünde deprem

AFAD verilerine göre, Burdur’da, 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD'ın verilerine göre sabah saat 08.28'de Burdur'da merkez üssü Yeşilova olan 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin derinliği, 13.23 km olarak ölçüldü. 

Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

 

KANDİLLİ 4,1 OLARAK AÇIKLADI

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,1 olarak açıkladı. 

 

VALİLİK: OLUMSUZ BİR İHBAR BULUNMAMAKTADIR

Afyonkarahisar Valiliği, Yeşilova ilçesinde meydana gelen depremle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "13.11.2023 Pazartesi günü saat 08.30 sıralarında merkez üssü Burdur ili Yeşilova ilçesi olan 4.4 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Yaşanan depremle ilgili şu ana kadar iletilen olumsuz bir ihbar bulunmamaktadır. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizle, saygıyla duyurulur" denildi.

NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA

Prof. Dr. Naci Görür, Burdur'da korkuya neden olan 4,4 büyüklüğündeki depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Depremin muhtemelen Fethiye- Burdur Fay Zonu'nda meydana geldiğini yazan Görür " Arkadaşlar, Elden-Yeşilova/Burdur’da 4,2 deprem oldu. Deprem muhtemelen Fethiye- Burdur Fay Zonunda. Bu zon Strabo-Plini Fayının devamı niteliğinde." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin