Son Dakika... Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, başkan adaylığıyla ilgili kararını açıkladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, başkan adaylığıyla ilgili kararını açıkladı

Beşiktaş Kulübü Başkan Ahmet Nur Çebi, yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Çebi, "Bugün içinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Özellikle futboldan kaynaklanan maalesef benim de çok üzüntü ve acısını çekmiş olduğum bu süreç gerçekten yıpratıcı olmuştur. Bu saatten sonra camianın dinginliğe, huzura, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdim. Camianın yeni bir kan değişimine ve yeni bir enerjiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca değişimin hayırlı olacağını düşünüyorum. Burası bizim ve her zaman bizim olacak. Bizler eğer Beşiktaş söz konusu olduğunda gerekirse kendimizi de yakmayı bilebilmeliyiz. " ifadelerini kullandı.

Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu ve Başkan Mehmet Büyükekşi ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TFF BAŞKANI STATTA PARMAK SALLAMADI"

Büyükekşi'nin küfür nedeniyle Beşiktaş'ın stadını terk etmesini ve kendisine parmak salladığı iddialarına da değinen Çebi, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 "TFF parmak falan sallayamaz. Ben sokaktaki insan gibi hareket edemem. 'TFF Başkanı'na sordum ve 'Kulağa eğilip ne dedin?' dedim. 'Vallahi billahi bir şey demedim' dedi. TFF Başkanı statta parmak sallamadı. 5 dakika bekle, devre arasını. Hatalıdır. Sen de elini kolunu tribünlere sallayamazsın. Bazen yutmayı bileceksin. Bu arkadaş bilmiyor, yutmuyor. İnşallah bu camia benden sonra nasıl yutturacaksa, yutturur."


"TFF BAŞARISIZDIR"

TFF başarısızdır. TFF'yi bu arkadaşların yönetemeyeceğini ilk söyleyenlerden biriyim. TFF ile hep beraber mücadele edeceğiz. Deprem döneminde bana söylenenleri unutmayacağım. Haklarımı helal etmiyorum. 

Kimse benim çocuklarıma küfür edemez. Eleştirileri kabul ediyorum. Vasiyetimdir, lütfen bu azınlığı içinizden temizleyin. Bunlar Beşiktaşlı olamazlar, gelin benden özür dileyin. Benden özür dilemeyenlerin bundan sonra hayatlarında takipçisi olacağım. 

"BAŞARI GELİRSE BANA DA PAY VERİN" 

TFF ile ben kavga ederken diğer kulüp başkanları kenarda beklediler. Başarı ona buna baskı yaparak başarılı olmaksa ben bunu yapamadım, özür dilerim. 

Beşiktaş'ın parasını çaldırmadım, yedirmedim. Yarın başarı gelirse bana da pay verin arkadaşlar. Sosyal medyada takip işini bitirin.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin