SON DAKİKA AKOM bu kez de Anadolu yakası için uyardı. Kar yağışı için Anadolu yakası açıklaması yapan AKOM kuvvetli kar yağışı için saat verdi

İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan ve öğleden sonra etkisini artıran kar yağışı İstanbullulara zor anlar yaşattı. Binlerce araç yollarda kaldı işten eve gitmek saatler aldı. AKOM'dan, Anadolu yakasını ilgilendiren bir uyarı geldi, kuvvetli kar yağışı için saat verildi.

Google Haberlere Abone ol
SON DAKİKA AKOM bu kez de Anadolu yakası için uyardı. Kar yağışı için Anadolu yakası açıklaması yapan AKOM kuvvetli kar yağışı için saat verdi

AKOM’da meteoroloji mühendisi Cihad Er, İstanbul Anadolu Yakası'nda akşam 18.00'den sonra etkili kar yağışının görülebileceğini dile getirdi.

İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan ve öğleden sonra etkisini artıran kar yağışı İstanbullulara zor anlar yaşattı. Binlerce araç yollarda kaldı işten eve gitmek saatler aldı.

İstanbul'da kar yağışı şiddetini artırırken bir uyarı da İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) meteoroloji mühendisi Cihad Er, CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

21 Ocak'ta Marmara soğuk ve yağışlı sistemin altına girdi. Hafta başında kuvvetli kar yağışları devam etti. Gök gürültülü tipili yağış etkili oldu. İstanbul'da il geneli için yağışlar mola verdi. Akşam saatleri itibaren Karadeniz'e kıyı ve Anadolu yakası için yağışlar kuvvetli şekilde etkili olacak. Çatalca, Beykoz, Sarıyer, Şile taraflarında ve Anadolu Yakası'nın tamamı için akşam 18.00'den sonra yoğun kar yağışı etkili olacak.”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin