Somer Sivrioğlu'nun acı günü!

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Danilo ve Mehmet Şef'in ardından Somer Sivrioğlu da baba acısıyla sarsıldı. Somer Şef sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üvey babasını kaybettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Somer Sivrioğlu'nun acı günü!

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun üvey babası hayatını kaybetti. Somer Şef, üvey babasını kaybettiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Siviroğlu paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

"Dünyadan ve hayatımın ortasından bir Altın abi geçti ki! Artık ne dünya aynı dünya, ne ben aynı ben olabilirdim. İyi ki be abim, iyi ki. Başımız sağolsun.

Bilen bilir; hikâyeleri, maceraları, dost canlılığı, muhabbeti ve kalenderliğiyle gönül adamı ALTIN’ımızı, babamızı, abimizi, “saksağan”ımızı, “karbon”umuzu kaybettik! Onu hep muhabbetle anacağız. Işıklar içinde dinlensin, mekanı cennet olsun"

Somer Şef'in üvey babasının cenazesi dün ikindi namazını müteakip; Bodrum Kızılağaç Köyü Mezarlığı’nda defnedildi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dünyadan ve hayatımın ortasından bir Altın abi geçti ki! Artık ne dünya aynı dünya, ne ben aynı ben olabilirdim. İyi ki be abim, iyi ki 🙏🏻 Başımız sağolsun 😞 Posted @withregram • @alipinarofficial Bilen bilir; hikâyeleri, maceraları, dost canlılığı, muhabbeti ve kalenderliğiyle gönül adamı ALTIN’ımızı, babamızı, abimizi, “saksağan”ımızı, “karbon”umuzu kaybettik! Cenazesi 22 Eylül Salı günü, ikindi namazını müteakip, Bodrum, Kızılağaç Köyü Mezarlığı’nda toprağa verilecektir. Onu hep muhabbetle anacağız. Işıklar içinde dinlensin, mekanı cennet olsun✨

Somer Sivrioglu (@somersivrioglu)'in paylaştığı bir gönderi ()

Danilo Zanna’nın İtalya’da yaşayan babası Armando hayatını kaybetmişti

Öte yandan geçtiğimiz Nisan ayında Danilo Zanna da İtalya’da yaşayan babasını kaybetmenin acısıyla sarsılmıştı.

Ünlü şef babasının vefat haberini sosyal medya hesabından 'Kalbim çok acıyor' mesajı ile duyurmuştu.

Somer Sivrioğlu'nun acı günü!

Mehmet Şef de aynı acıyı yaşadı

MasterChef Türkiye programında jüri üyesi olan Şef Mehmet Yalçınkaya’nın babası Seyfettin Yalçınkaya da Temmuz ayında hayatını kaybetmişti.

Somer Sivrioğlu'nun acı günü! - Resim : 2

Ünlü şef acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden “Babamı, arkadaşımı, büyük çınarımı kaybettim. Dua istiyorum hepinizden” mesajıyla duyurmuştu.

Somer Sivrioğlu'nun acı günü! - Resim : 3

Bolu'daki cenaze töreninde Mehmet Şef'i, Somer Şef ve Danilo Şef de yalnız bırakmamıştı.

Somer Sivrioğlu'nun acı günü! - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin