Sol Yanım dizisinden yeni tanıtım!

Genç yıldızları usta isimlerle buluşturacak olan, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yakında STAR TV’de seyirciyle buluşmaya hazırlanan ‘Sol Yanım’dan dördüncü tanıtım yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Sol Yanım dizisinden yeni tanıtım!

Tanıtım ve afişleri ile büyük ilgi gören ve henüz yayına girmeden sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen ‘Sol Yanım’ın dördüncü tanıtımında Serra ve (Özge Yağız) Selim’in (Tolga Mendi) birbirine taban tabana zıt yaşamlarından kesitler yer aldı.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosu Melis Civelek imzasını taşıyan ‘Sol Yanım’, seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak.

Genç yıldızları usta isimlerle buluşturan zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Sol Yanım’, tesadüfler ile büyüyen bir aşkın ve geçmişten geleceğe taşınan başka aşkların hikayesini anlatacak.

Dizide başrolleri Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli paylaşıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin